Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
herp, z tego co kojarze to low lubi Kings of Leon, dosmaruj sobie resztę. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Katatonia jest jeszcze bardziej dla pedałów niż KoL, a słuchasz jej!
Odpowiedz
(08-04-2013, 02:44 PM)Doman napisał(a): herp, z tego co kojarze to low lubi Kings of Leon, dosmaruj sobie resztę. mrgreen

Ja bardzo lubię kings of leon - znakomita sekcja!
Odpowiedz
(08-04-2013, 02:50 PM)low napisał(a): Katatonia jest jeszcze bardziej dla pedałów niż KoL, a słuchasz jej!

tez slucham Katatonii...Opeth i Porcupine Tree tez. Wow.
Odpowiedz
(08-04-2013, 05:12 PM)groza napisał(a):
(08-04-2013, 02:44 PM)Doman napisał(a): herp, z tego co kojarze to low lubi Kings of Leon, dosmaruj sobie resztę. mrgreen

Ja bardzo lubię kings of leon - znakomita sekcja!

Tak, tak, wiem quiz z rihanną. Nie jestem w stanie zdzierżyć tego wokalu, imho tragedia.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
(08-04-2013, 05:33 PM)herp napisał(a):
(08-04-2013, 02:50 PM)low napisał(a): Katatonia jest jeszcze bardziej dla pedałów niż KoL, a słuchasz jej!

tez slucham Katatonii...Opeth i Porcupine Tree tez. Wow.

Ja toże, to miałbyć taki przytyk, bo kiedyś byłem z Domanem na koncercie ichże Wink
Odpowiedz
I jeszcze Long Distance Calling grało z ich totalnie niesłyszalnym basem na żywo mrgreen (choć to stare nagłośnienie w stodole mogło być powodem).

P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
(08-04-2013, 05:40 PM)Doman napisał(a): Tak, tak, wiem quiz z rihanną. Nie jestem w stanie zdzierżyć tego wokalu, imho tragedia.

Miauczący kotek jest, to fakt - mnie to nie boli, ale sinatra to to nie jestSmile Ale tam na prawdę fajne rzeczy są sekcyjnie porobione - ja bym chciał umieć takie rzeczy układać.
Odpowiedz
Nie wiedziałem, że Bozzio potrafi śpiewać? Smile

Odpowiedz

Odpowiedz
(08-09-2013, 12:15 PM)OMSON napisał(a): Nie wiedziałem, że Bozzio potrafi śpiewać? Smile

Najlepszy okres Zappy jak dla mnie! Big Grin
Odpowiedz
JAKI FEELING Huh
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Nienawidzę ich wszystkich, po kolei, bez wyjątku. Idę się uczyć na piekarza... :<
Odpowiedz

lol, kazda struna gra inaczej, na na G ma zajebistego wilka. zarobil miliony? zarobilBig Grin
Odpowiedz
W 2 połowie gra już pewniej i równiej, ale początek fatalnie, krzywo ale za to nierówno Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości