Zdjęcia Sprzętu!
94-95
Odpowiedz
mroku:
Fender by skłajer Tongue skoro teraz juz wiem ze grasz tez na gitarze --> gratz!
Odpowiedz
Poważne pytanie. Czy ta paczka wygląda dobrze, czy mnie już doszczętnie pojebało? Mi się w sumie podoba.

[Obrazek: hotwhite.jpg]
Odpowiedz
Ładny vintage. Brzydka nie jest, ale ładnie by wyglądała tylko z dużym, Marshallowskim headem albo czymś o podobnej konstrukcji i kolorystyce. Markbassa tam nie pakuj.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Paka wygląda kozacko. W przeciwieństwie do pak gs (aguilara). Niestety to te drugie lepiej brzmią...
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Ściągam sprzęt z Usa. Info na pw.
Odpowiedz
kane, zajebistaWink tweedowe i brozowe tez swietnie wygladaja.

acz sam design paczki jest raczej zwykly, nie to co orange i jego pogrubiane boki (przy oslonie glosnikow)Big Grin
Odpowiedz
(09-16-2010, 09:57 PM)citizenkane napisał(a): Poważne pytanie. Czy ta paczka wygląda dobrze, czy mnie już doszczętnie pojebało? Mi się w sumie podoba.

[Obrazek: hotwhite.jpg]

ładna, szkoda, że nie ampeg mrgreen
Odpowiedz
To tak dla przypomnienia ;-)

[Obrazek: basskont.jpg]

Witajcie z powrotem :-)
Odpowiedz
widze nastala moda na orendzeBig Grin

pewnie jablecznik zaraz spyta, jak ma sie ta paka do 15stki trejsa;d
Odpowiedz
ja mam GAS na 15" orange mrgreen
do svt3pro
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(09-17-2010, 09:36 AM)Bachu napisał(a): To tak dla przypomnienia ;-)

[Obrazek: basskont.jpg]

Witajcie z powrotem :-)

Wyjdź stąd i nie wracaj, chyba, że mi coś z tego oddasz :p mrgreen
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen
Odpowiedz
btw, bachu, od takiego stawiania bedziesz mial fujowe slady na orendzu - brud plus odciskBig Grin
Odpowiedz
Nieeeee, ja już wyrosłem z głośników 15". Tym bardziej ze sprzętu trejsa mrgreen

Zdjęcia będą niebawem, tylko muszę pokój posprzątać :/
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Odpowiedz
(09-17-2010, 10:30 AM)Fabian napisał(a): Bachu, super zestaw. Pieknie ta paka wyglada. Jak sprawuje sie TE?

Od paru ładnych lat nie zawodzi :-)

Odpowiedz
[Obrazek: dsc0007zl.jpg]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 31 gości