Graj(mi)dół 2014
Nie spóźni się. Emotka_2392
Odpowiedz
(06-26-2014, 05:55 PM)Maciejeq napisał(a):
(06-26-2014, 05:32 PM)zakwas napisał(a): A WoWeR nie jedzie z Wami?

A tego nie wiem - WowerRower, zgłoś się!

Maciejek, jedziesz z nami? O kurwa będzie jebało skarpetą!
Może Goły też dołączy Smile!
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
No to jak ich was tam dwóch jedzie, poza Alfikiem, to ja chyba jestem zbędny. Tym bardziej, że żeby dojechać na 9 do Piaseczna musiałbym wstać przed 7, a tak wstanę o 9 i najwyżej sobie pekapem skoczę...
Odpowiedz
Będę w niedzielę, mam coś ze sobą zabrać?
Odpowiedz
mnie ;p
Odpowiedz
Mówisz i masz, zgadamy się. Ze sprzętów w takim razie nic nie pakuję Tongue
Odpowiedz
dzieki Wink będziemy w kontakcie w takim razie Wink
Odpowiedz
(06-27-2014, 07:10 AM)pinio napisał(a): Będę w niedzielę, mam coś ze sobą zabrać?

Jeszcze się głupio pytasz! mrgreen
Odpowiedz
(06-23-2014, 02:53 PM)zakwas napisał(a): UWAGA! ACHTUNG!
Badanie rynku! Jakie jest zainteresowanie z Waszej strony ew. zakupem koszulki z logo Grajmidołu na piersi? Takie koszulki moglibyśmy ew. wykonywać na miejscu w cenie 25 PLN sztuka techniką druku cyfrowego jeżeli będzie odpowiednia ilość chętnych oczywiście. Kto chętny, niech poda od razu rozmiar koszulki, którą by chciał kupić.
T-shirty oczywiście czarne. Wink
P.S.: Za małą dopłata można umieścić też coś na plecach. Wink

CHCĘ!

(06-27-2014, 06:35 AM)quniq napisał(a): No to jak ich was tam dwóch jedzie, poza Alfikiem, to ja chyba jestem zbędny. Tym bardziej, że żeby dojechać na 9 do Piaseczna musiałbym wstać przed 7, a tak wstanę o 9 i najwyżej sobie pekapem skoczę...

Jeśli dasz radę dojechać do Pyr (Puławska, prawie przy samej południowej granicy W-wy) to masz miejscówę. Ale sobota ino.
Odpowiedz
(06-27-2014, 09:51 AM)Basstard napisał(a):
(06-23-2014, 02:53 PM)zakwas napisał(a): UWAGA! ACHTUNG!
Badanie rynku! Jakie jest zainteresowanie z Waszej strony ew. zakupem koszulki z logo Grajmidołu na piersi? Takie koszulki moglibyśmy ew. wykonywać na miejscu w cenie 25 PLN sztuka techniką druku cyfrowego jeżeli będzie odpowiednia ilość chętnych oczywiście. Kto chętny, niech poda od razu rozmiar koszulki, którą by chciał kupić.
T-shirty oczywiście czarne. Wink
P.S.: Za małą dopłata można umieścić też coś na plecach. Wink

CHCĘ!

Deko za późno, mało chętnych się zgłosiło, więc odpuścimy w tym roku, może za rok przedsprzedaż? Wink
Odpowiedz
o której jest sens przyjechać jutro?

dentka kupiona, trzeba przez noc strunki wymoczyć Big Grin choć i tak będzie słabizna, zachciało mi się testy robić i zbyt grube kupiłem, no cóż, po Zakwasowie kupię 35-95 Big Grin
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
No myślę, że na 13. Wink
Odpowiedz
no to gitarra
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Też spróbuję tak wycelować. Biorę gitarzystę ze sobą*mrgeren*
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz
(06-27-2014, 05:42 PM)zwinny napisał(a): o której jest sens przyjechać jutro?

dentka kupiona, trzeba przez noc strunki wymoczyć Big Grin choć i tak będzie słabizna, zachciało mi się testy robić i zbyt grube kupiłem, no cóż, po Zakwasowie kupię 35-95 Big Grin

Bieryj Grekulca swojego, mój już czeka, będziemy się brandzlować jakie to one wspaniałe *mrgeren*
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości