10-24-2010, 02:42 PM
Mili panowie szukają salki w Warszawie!
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3
Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne)
|
10-24-2010, 02:42 PM
Mili panowie szukają salki w Warszawie!
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3
10-24-2010, 02:44 PM
polecam black sun sund albo twin peaks albo green spleen.
10-26-2010, 10:41 PM
Posadka basisty w Gdyni czeka!
Granie Queenów w zespole eventowym, zawodowi muzycy, spore perspektywy, więcej szczegółów u mnie. (10-24-2010, 02:44 PM)hubertgal napisał(a): polecam black sun sund albo twin peaks albo green spleen. Też polecam Green Spleen Studio!
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410
Zespół Self Similarity (myspace - selfsimilaritypl) w związku ze zmianami w składzie poszukuje nowego basisty. Wymagany nieprzeciętny talent, obeznanie z muzyką progresywną oraz doświadczenie. Przygotowany jest prawie godzinny materiał (9 autorskich utworów), który w najbliższym czasie będzie nagrywany i przedstawiany bardzo szerokiej publiczności. Czekamy na zgłoszenia!
Kontakt: SelfSimilarity@o2.pl oraz: 510353944 (Patryk)
11-01-2010, 07:22 AM
Szukam składu w Warszawie. Generalnie preferowałbym cięższe klimaty, najchętniej melodeath ze szwedzkimi wpływami, ew. jakiś deathcore, może jakaś ciężka rockowizna, przy czym od razu mówię, że nie mam motorka w paluchach i nie chciałbym się od razu pchać w jakieś chore tempa. Bez pedalstwa proszę. Dołączę do zespołu z gotowym materiałem do którego trzeba stworzyć linię basową. Salka byłaby dodatkowym atutem. Poza basowaniem mogę trochę pogrowlować, ale jako dodatkowy, nie główny wokal. Mam własny sprzęt, jestem dość dyspozycyjny. W razie jakichkolwiek pytań, proszę o kontakt
![]() Kontakt: Piotrek e-mail: piotrek.mail@poczta.fm gg: 5888415 - pisać jak niedostępny, często jestem, ale na niewidocznym telefon: 600 525 080 - w tygodniu dzwonić po 20, na smsy odpowiadam cały dzień
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
11-02-2010, 10:02 AM
Uwaga!
Jeżeli znacie dobrze śpiewającego gitarzystę, który byłby zainteresowany zespołem eventowym grającym covery Pink Floyd - to taki jest poszukiwany. Nieważne gdzie mieszka, choć preferowany Zdolny Śląsk, ale eventy mają się odbywać w całej Polsce, więc pewna mobilność też jest wymagana. Wszystkie szczegóły przekażę już bezpośrednio zainteresowanym, proszę zatem o kontakt: surogat@surogat.pl lub PM JA
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie... Polubcie Spare Bricks na fb ![]() www.sparebricks.pl
11-03-2010, 07:45 PM
[OPOLE]-basista poszukuje składu
Gram na basie już trochę czasu. Od niedawna mieszkam na stałe w Opolu i poszukuje składu grającego coś rockowego lub bluesowego lub coś w tych klimatach z Opola lub okolic. Zainteresowanych proszę o kontakt. Tel-782651025 lub gg 2774308.[/b]
11-07-2010, 11:51 AM
Szukam garażu/pomieszczenia do wynajęcia i przerobienia na salkę - Kraków, najlepiej okolice azorów/bronowic/krowodrzy - koniecznie z dostępem do prądu, mile widziane ogrzewanie, ale to ostatnie już niekoniecznie
![]() Będę wdzięczny za każdy trop/informacje! Pozdro ![]()
11-15-2010, 09:32 PM
Witam,
info: 693 844 400Poszukiwana saksofonistka bądź saksofonista do 6 osobowego zespołu coverowego 100% live. Imprezy zamkniete: wesela / eventy / koncerty na terenie: Bielsko, Cieszyn, śląsk, Polska południowa. Sporo fajnego, żywiołowego grania, zero dyskietki i ściemy. Wymagana dyspozycyjność, preferowany wiek do 30 lat, doświadczenie sceniczne mile widziane :-) selobass@gmail.com
Fender American Jazz Bass Deluxe V, Music Man StingRay 5, Markbass Little Mark II, Markbass 104 HF, Noisy Box 2x10 @ Sica
------------------------------------------------- www.zespolmerkury.pl
witam
szukam basmana do internetowego projektu. muza to metal/jazz/fusion ala Cynic, Death. bardzo chętnie bas bezprogowy, muzyka jest napisana, potrzeba kogoś, kto napisze ciekawe linie na żywo też się uda, jestem z Poznania
11-24-2010, 02:37 PM
Poszukuje perkusisty do zespołu grindcore\death itp. Zespół ma dopiero powstać więc na początek pare coverów , później zajmowalibyśmy się tworzeniem własnych numerów. Mamy po 20 lat wiec szukamy osob w mniej wiecej tym wieku, najlepiej z Wrocławia.
Kontakt na pw. albo na gg 2534181
Zespół ze Szczecina, grający hardcore-metal, szuka dobrego perkusisty. Mamy salkę, dobry sprzęt, dużo materiału, plany i możliwości ich spełnienia. Potrzebujemy jedynie perkusisty nastawionego na profesjonalne granie.
www.myspace.com/headburnpl thot_666@o2.pl GG: 9169439
11-30-2010, 08:32 PM
Mam pokoj 1-osobowy do wynajecia na LSM w Lublinie za mala kase
![]()
12-01-2010, 09:40 AM
Zespół szuka wokalisty (lub wokalistki - płeć w tym wypadku nie ma znaczenia
![]() Warszawa. Klimaty - około melodeath. Mamy własną salę, sprzęt, materiał. Zainteresowanych proszę o priva.
To jest test sygnatury
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|