Chmielowski Basses
Vat to będzie zależny od czego go naliczą, bo od instrumentów jest 23%, ale to nie do końca instrumenty w końcu. Wink

Uzupełniłem arkusz o swoje dane. Wink
Odpowiedz
(10-17-2016, 12:57 AM)Zenek Spawacz napisał(a): Odkrylem , ze ta moja waga osobowa wazy w zakresie do 10 kilo z bledem +- 1kg....

Zważ siebie z basem i bez basu, będziesz miał lepszą dokładność Wink
Odpowiedz
No i niech zwolennicy 2+2 odezwą się do Zenka z projektem! Smile
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
Magiczne słowo - chajs.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
To ja bym chciał taki korpus jak ten biały i główkę jak w tym poniżej, w naturalu z dwomia pipakami. Gryf klonowy, podstrunnica chyba Ipe, ale jeszcze się zastanawiam. Jaka cena za taką czwórkę? I ile wyniosła by dopłata za jakiś ładny top?
[Obrazek: P_20140909_181109_zps64lbf8yd.jpg]
[Obrazek: P_20150322_184046_zpsia5ogkmz.jpg]
JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ
Odpowiedz
ja się trochę pogubiłem... jeśli dobrze zrozumiałem, to na 1 rzut miały iść jazzy 4, po to, żeby proces był maksymalne przyspieszony.
jeśli teraz Zenek zacznie strugać wynalazki, to drugiej transzy możemy nie doczekać w ogóle..
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Ja i tak jeżeli będę miał kasę, to jeszcze chwilę zajmie. A i tak nie na pewno, trochę innych, domowych wydatków mam na głowie dodatkowo. Sad
Odpowiedz
(10-19-2016, 06:13 PM)zwinny napisał(a): ja się trochę pogubiłem... jeśli dobrze zrozumiałem, to na 1 rzut miały iść jazzy 4, po to, żeby proces był maksymalne przyspieszony.
jeśli teraz Zenek zacznie strugać wynalazki, to drugiej transzy możemy nie doczekać w ogóle..

No tak miało być, Zenek chciał konkrety, więc podaje Smile
JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ
Odpowiedz
(10-20-2016, 03:57 PM)Errdil napisał(a):
(10-19-2016, 06:13 PM)zwinny napisał(a): ja się trochę pogubiłem... jeśli dobrze zrozumiałem, to na 1 rzut miały iść jazzy 4, po to, żeby proces był maksymalne przyspieszony.

ale przez jazzy Zenek rozumie raczej kształt dechy a nie pipaki. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(10-17-2016, 12:57 AM)Zenek Spawacz napisał(a): Na dzien dzisiejszy mamy mniej wiecej tak:

1 ) Rafal K.   kremowy jazz
2) Krulik  jazz z MM
3) Smultron  jazz czerwony bez plytki
4) fabol  jazz z MM?
5) Ramcel  jazz  old school kolor
6) Sugarocker jazz czarny bez plytki
7) Ukasz jazz 4
---------------
8) GrzeWho gryf do jazza fretless
9) Krystek jeszcze niezdecydowany
10) Goly jeszcze niezdecydowany
11) Stanislav Jazz organizacyjny
12) Errdil czworka - potrzeba wiecej detali
13)Zakwas - czworka potrzeba wiecej detali
14) Phantom precel ?
Piatek tym razem nie dam rady , za dlugo by to trwalo...  Dobrze by bylo , zeby to teraz sprecyzowac wszystko , ci ktorzy sa na liscie i sa niezdecydowani powinni powziac decyzje  a ci , ktorzy chca silne modyfikacje czworek (np glowka 2+2) musza mi podeslac wiecej detali abym wiedzial co dalej. naturalnie jest jeszcze czas aby ktos jeszcze sie zdecydowal. Musimy miec 10 kompletow.

Odkrylem , ze ta moja waga osobowa wazy w zakresie do 10 kilo z bledem +- 1kg....

(10-20-2016, 04:03 PM)Doman napisał(a):
(10-20-2016, 03:57 PM)Errdil napisał(a):

ale przez jazzy Zenek rozumie raczej kształt dechy a nie pipaki. mrgreen
No więc sprecyzowałem Tongue Domyślam się jak Zenek rozumie jazzy, mimo, że nie jestem obeznany w dziedzinie tak jak on mrgreen
JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ
Odpowiedz
To jakby to miało wyglądać? Tak? Big Grin

[Obrazek: FnjqGT.png]

Odpowiedz
Uwielbiam tę główkę ale do dechy dżeza pasuje jak pięść do 3-letniej okrężnicy.
Odpowiedz
(10-20-2016, 06:22 PM)Basstard napisał(a): Uwielbiam tę główkę ale do dechy dżeza pasuje jak pięść do 3-letniej okrężnicy.

Emotka_2755  Racja do Jazza nie pasuje zupełnie.
JEPEPEPEPEJ JEPEPEPEPEJ
Odpowiedz
Juz bardzo niewiele brakuje do zastartowania. Poczekamy jeszcze do wtorku , i zaczniemy szukac rozwiazania aby miec te 10 instrumentow...
Odpowiedz
(10-20-2016, 06:22 PM)Basstard napisał(a): Uwielbiam tę główkę ale do dechy dżeza pasuje jak pięść do 3-letniej okrężnicy.

Bardzo dobrze ujęte!  Emotka_2755

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości