Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
No to się rozpęta piekło, Chancellor na Warwicku.
Odpowiedz
(01-29-2018, 06:34 PM)dzbanek napisał(a): No to się rozpęta piekło, Chancellor na Warwicku.

Już jakiś czas temu w necie były nagrania jak grał na W. 
Moim zdaniem zajebisty chwyt marketingowy. Pewnie się kierownictwo naczytało w internetach (Alfik :*) i pomyśleli "takiego chuja, dawać mi tu Dżastyna... Nie tego kurrrwaaaa... " Wink

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
Tu fajne wykonanie:

Odpowiedz
Czy pojawiała się już tu Elin Sandberg - dziewczyna z Berklee ? 

Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl 
Odpowiedz
(02-12-2018, 04:07 PM)maRcin napisał(a): Czy pojawiała się już tu Elin Sandberg - dziewczyna z Berklee ? 

Kurwa wyśmienite!!!!

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Elin mnie rozpierdziela. A z tego samego koncertu jak zrobili ten cover Gotye. Kurka, zapadam się pod ziemię co ci ludzie na Berklee robią. Pani na perkusji zagrała wlasnie pierwszy koncert z Marcusem i Victorem Wootenem.
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl 
Odpowiedz
Video 
Odpowiedz
Jak ja tego typa nie cierpie ojezu jezu smaria
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Jego filmiki zdają się trafiać w gusta młodzieży +- gimnazjum, też za nim nie przepadam. Ale przynajmniej nie gra na warwicku mrgreen
Odpowiedz
Przynajmniej umie grać mrgreen
Odpowiedz
(02-26-2018, 07:16 PM)Doman napisał(a): Jak ja tego typa nie cierpie ojezu jezu smaria

+189
Odpowiedz
A ja go lubię nawet. Umie gość.

Ojej, kolejna opinia niezgodna ze standardami BC. Ojej, kurwa, ojej.
Odpowiedz
Smakuje?
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Gosc potrafi grac, ale jakos tak... totalnie brak stylu? nie wiem, nijaki?
#obozdomanski
Odpowiedz
Lubię jego brzmienie, podobają mi się pomysły, fajne to ogólnie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości