ALLEGRO - prośby, pytania, kwiatki - BEZ OGŁASZANIA SIĘ
fuck you! Tongue
Odpowiedz
Ech... Jeszcze perłowe prostokąty zamiast kropek na podstrunnicy, kremowe obudowy przystawek i zdjęcie pickguarda (bez niego po prostu bardziej mi się podoba) i spuściłbym się na ekran...
Odpowiedz
perłowe prostokąty sucks! Smile ja nie lubię, wolę kropki, a pickguarda nie zdejmę nigdy! Ja może sobie do mojego precla wstawia dimarzio kremowe, chociaż jeszcze nie wiem, waham się pomiędzy kremowymi i czarnymi Smile
Odpowiedz
Niestety, to zeszły rok produkcji jest i ma basen pod neckowym pickupem, od niego koryto z kablami do potków na wierzchu, także lichawo bez pickguarda wygląda... Poza tym z 3-ply b/w/b pickguardem wygląda lepiej moim zdaniem mrgreen
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
(12-30-2010, 11:52 AM)Basstard napisał(a): Ale właśnie czerń z klonem komponują się świetnie. Ja np. mam okrutnego GASa na czarnego Jazza z klonową podstrunnicą.

SQ VM '77?

[Obrazek: Squier_Vintage_Modified_Jazz_Bass_77.jpg]
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
FAP FAP FAPPITY FAP

Jeden z mych ideałów basowej urody!!!
Odpowiedz
(12-30-2010, 10:45 PM)bratekr napisał(a):
(12-30-2010, 11:52 AM)Basstard napisał(a): Ale właśnie czerń z klonem komponują się świetnie. Ja np. mam okrutnego GASa na czarnego Jazza z klonową podstrunnicą.

SQ VM '77?

[Obrazek: Squier_Vintage_Modified_Jazz_Bass_77.jpg]

taki ino z palisandrową podstrunnicą i 5 strun. Jaaa, chyba bym się dał żywcem wykastrować za takiego!

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
Palisander jest nudny.
Odpowiedz
(12-30-2010, 10:56 PM)Basstard napisał(a): Palisander jest nudny.

Indeed
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(12-30-2010, 10:45 PM)bratekr napisał(a):

SQ VM '77?

To co mi się podoba szczególnie w tym Squierku to gryf. Gdyby tak połączyć gryf z tego VM + korpus z poprzedniej edycji (70s)... Dopiero byłby miodny Wink
Odpowiedz
Klon jest bardzo na miejscu, a konstrukcja ful-mejpel byłaby znakomita. Ostatnio planuję sobie odłożyć ciut kasy i skombinować coś takiego - brzmienie Nexsa klonowego mnie rozmarzyło do tego stopnia, że zamiast wpaść na 5 minut do muzycznego po struny zostałem tam pół godziny. Na szczęście, w trakcie audycji, z której się prowadzenia wyrwałem, miał kto przejąć ster Wink.
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Ja tam jestem fanem zestawienia jesion+klon.
Odpowiedz
O KURWA, TEN SQUIER JEST CUDOWNO-MIODNY slina

Już na niego odkładam kasę, nie ma bata! Mam GAS na jazza właśnie jesion+klon, a ten jest idealny!
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
(12-31-2010, 01:32 AM)asmo napisał(a): O KURWA, TEN SQUIER JEST CUDOWNO-MIODNY slina

Już na niego odkładam kasę, nie ma bata! Mam GAS na jazza właśnie jesion+klon, a ten jest idealny!

Ten to aghatis-klon. Niestety.
Takie tam granie. 

[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
osobiscie fendery mi sie wogule nie podobają oprócz 1 egzemplarza http://allegro.pl/fender-jazz-bass-qmt-v...75101.html
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 151 gości