A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
(04-24-2010, 11:02 PM)ANTonio napisał(a):
(04-24-2010, 10:57 PM)Gorphal napisał(a): ANTonio:
Na tym basie nie można grać disco!
Only trv vegetarian progressive deszcz metal Tongue

vagitarian chyba Tongue

Tak abstrachując - dzisiaj ta nazwa rozjebała ludzi ode mnie z zespołu.
Doman - macie może koszulki? Z przyjemnością bym zagrał w takiej koncert Big Grin

Emotka_2755
Vagitarians? Doman tam gra? ;]]]
Odpowiedz
No. Łojziymnastka się udała, kuźwa! Big Grin

Godz. 1.00 - Zachciało nam się grać. Niektórym nawet śpiewać. Prawdopodobnie dopomógł w tym litr Krupniku na głowę...

[Obrazek: 20pd24n.jpg]

[Obrazek: eu3rb6.jpg] <- tu jeden pan zajebał mój bas i nie chciał oddać :/

PS Żeby nie było, ludzi było więcej. Po prostu nie mieli jakichs wiekszych aspiracji muzycznych Big Grin
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
low: w Vagitarians nie gra Doman, natomiast basman 'cipkożerców' gra teraz zamiast Domana w Satellite Beaver
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
ah ta warszafka - nigdy nie nadążysz Wink

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
(04-25-2010, 07:54 PM)Burning napisał(a): low: w Vagitarians nie gra Doman, natomiast basman 'cipkożerców' gra teraz zamiast Domana w Satellite Beaver
No przecież wiem, tak podpuszczałem bo Antoni coś pomylił !
Emotka_2755
Odpowiedz
Zabić ich za ten bas to za mało... No ale przynajmniej nieco nachlana gęba jest Emotka_2755

http://www.youtube.com/watch?v=Mxe8KIxiEy8
Odpowiedz
my bad? Big Grin
A grał tam?

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
Photo 
Takie śmiechowe zdjęcie. Ten zamaskowany krasnal to ja mrgreen
[Obrazek: z7794331X.jpg]
Odpowiedz
Krasnoludek Big Grin
Stingray4/Tokai Jazz Bass/Greco Precel/Microkorg ->Korg Pitchblack - BF2 - OC2 - OC2 - LPB-1 - CEB - Zoom ms60B - DigiTech bass synth wah - mooer slow engine - TC flashback - SA Manta - Joyo American - Joyo ult drive - Digitech Jamman Stereo -> ASH ABM 300 -> TC RS212
Odpowiedz
moja paskudnie zmęczona a gęba podczas grania i śpiewania:
[Obrazek: l_884ce3386c46451c9f36fd86d749ed25.jpg]
z nowym (staaaaarym) basemSmile

Odpowiedz
(04-26-2010, 11:18 PM)Rysiu napisał(a): Takie śmiechowe zdjęcie. Ten zamaskowany krasnal to ja mrgreen
[Obrazek: z7794331X.jpg]

Nieodparcie się mi to kojarzy z kultowym w pewnych kręgach Edi800'em
[Obrazek: glowas_ep2.gif]
Fender JB MIJ '92 -> BOSS ME50B/BOSS ODB-3 -> Digitech Jamman -> Markbass LittleMark 250 -> Hartke 410TP / David Eden RB1 (AMD Athlon)
Odpowiedz
szczegut:
zaaaaaajebista bastela! No przepiękna kurczę... Rzuci jeszcze fotkę z główką to poćwiczę karate przy niej Wink
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
koszulka też rasowa

"...Ezechiel Twentyfive-seventeen"

mrgreen
Odpowiedz
Pecu:
postaram się dzisiaj zrobić, o ile pojawi się mój współlokator bo on ma dobry aparat, a ja dziś wolny wieczór.. Ale bas jest wypaśny, świetnie gada. Po raz pierwszy rzeczywiście podłączyłem go do wzmacniacza i bez ustawiania czegokolwiek na małych głośnościach od razu byłem czytelny i się przebijałem. Świetnie klei się z garami.

Floyd:
koszulka - jedna z moich ulubionychSmile

Emotka_2497

Odpowiedz
(04-27-2010, 02:13 PM)szczegut napisał(a): moja paskudnie zmęczona a gęba podczas grania i śpiewania:
[Obrazek: l_884ce3386c46451c9f36fd86d749ed25.jpg]
z nowym (staaaaarym) basemSmile

To Ibanez jest? Smile
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości