Zdjęcia Sprzętu!
(02-14-2011, 06:33 PM)lolekbass napisał(a): A co z gwarancją? Chyba gość daje ją na swój sprzęt a jeśli nie to na pewno jest jakaś na same głośniki.

BTW co to za głośniki tam siedzą ?

no już dwa leżą na gwarancji

customowe, tylko Demanu wie kto je robi
Odpowiedz
[Obrazek: vintage-v4-bass-guitar-in-sunburst.jpg]

do końca tygodnia powinien być, tylko maskownicę przydałoby się wymienić na czarną albo tortoiseSmile
Vintage V4 -> Klotz+Neutrik(diy) -> Trace Elliot GP7SM 150 -> Trace Elliot 2103x /GK Backline 112
Odpowiedz
Hmm Viking, u mnie z głośnikami wszystko jest okay... Póki co na pewno...

No ja mam, Brun ma, Viking i Asmo
Mniam <3 Band666
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz
Ja kiedyś słyszałem taką teorię, że jak kolumna ma konstrukcję zamkniętą, to prędzej czy później głosniki się rozkleją.

Ale jestem zupełnym laikiem w tej dziedzinie więc nie zamierzam jej ani bronić ani negować.

ale tak na chłopski rozum próbuję sobie wyobrazić co się dzieje w srodku takiej kolumny z powietrzem, które nie ma ujścia.

A jak przyłąże rękę do swojej (z bass reflexem) to dmucha tam naprawdę mocno czasem.
Odpowiedz
no a co powiesz na stare lodówy Ampega które zioną i zioną i gruzem plują Tongue
Odpowiedz
a to za sprawą szatana pewnie Wink

Odpowiedz
(02-14-2011, 10:20 PM)Floyd napisał(a): a to za sprawą szatana pewnie Wink

\m/
Odpowiedz
(02-14-2011, 10:14 PM)Floyd napisał(a): A jak przyłąże
no jak a jak tak zrobisz
to niedziwotajest Big Grin
kwestia mocy glosnikow chyba Big Grin
Siły przyrody w służbie człowieka
rower ! suko  ! !
http://www.facebook.com/illharmonix
https://www.facebook.com/yourgrooveservice/
lubie grac zle
Odpowiedz
Viking: zabrakło Ci szatana w paczce Wink
Ty wierzący może? Chomik666
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
"Szataniści" na swój sposób też są wierzący. Wink
Odpowiedz
(02-15-2011, 12:12 AM)Gandzialf napisał(a): "Szataniści" na swój sposób też są wierzący. Wink

Nawet bardziej.

Odpowiedz
choćbyś wierzył w niewiare.
Niewiara,
jest jak wiara na miare.
Daremną,
lecz nie na daremno.
Niewiara,
to także przyjemność.
Odpowiedz
(02-14-2011, 11:42 PM)Burning napisał(a): Viking: zabrakło Ci szatana w paczce Wink
Ty wierzący może? Chomik666

tak samo jak Ty Tongue
może moje głośniki za mało w szatana wierzyły... ;p
Odpowiedz
ładny kolor Wink
ale to jakiś aktyw chyba..

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
chuj sie znasz, w nogach śpisz :*

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 187 gości