06-15-2011, 03:36 PM
(06-15-2011, 02:29 PM)SUVV napisał(a): Co do ergonomii, wygody gry oraz precyzji wykonania zgodzę się w 100% i chylę czoła majstrom z Mayo (konkretny egz.). Mam jednak uraz do jego brzmienia z czasów przed przeróbkami (preamp, pickupy, most). Po tych drobnychzmianach jest ok - ale nie śni mi się po nocach. Pamiętaj jednak że to moje zdanie, każdy ma inny gust i słuch. Filip na nim gra i jest git...
Moje zdanie nt. mayo ma skromne podparcie, raptem 1 mój bas + 2 egzemplarze sklepowe. Zwyczajnie basy nie brzmiały i już. Swój egzemplarz (na EMG) sprzedałem po 3miechach a sklepowe sztuki odwieszałem na wieszak po ok 2 min. styczności (jabba na delano i slogan na bartkach)... a jak do tego dołożyć cenę... ohhh... (tu skończę wywód i OT ponieważ zjeby będą konkretne)
Zaznaczam, to moje subiektywne zdanie i ma na celu ukazanie spostrzeżeń...nie narzucanie toku myślenia. Podobnie jak z moimi L... jeden powie super wiosła, drugi że qpa... i już.
Wracając do GASu...
wuj że główka jak łopata...ale to jest bjutiful
dzieki, myslalem, ze masz jakies nieprzyjemne doswiadczenia z uzytkowaniem/awariami/serwisem.
Cena nowego faktycznie poraza, 9k w zyciu bym nie zaplacił, dlatego szukalem uzywki i trafiłem za 1/3 tego co zyczy sobie producent.
outreband.com

zmianach jest ok - ale nie śni mi się po nocach. Pamiętaj jednak że to moje zdanie, każdy ma inny gust i słuch. Filip na nim gra i jest git...![[Obrazek: 163.jpg]](http://allevacoppolo.com/images/163.jpg)