12-19-2011, 01:56 PM
Rybas, polecam zacząć testy od LMB-3 albo LM-2B , następnie ewentualnie CS-3 - jest bardzo fajny, ale z wieloma basami jakoś tak średnio sobie radzi.Bardzo ładnie mi działał z GMRem Bassforce, ale z Ibanezem Blazerem bardzo dziwnie się zachowywał (struna E była za cicha np.) Plusem jest to, że można go bardzo tanio wyrwać (czasem i 150zł) i równie łatwo sprzedać, często drożej 
Jean Paul też bardzo fajny był, faktycznie mocno naturalny.
Aphexa nie miałem, ale poleca je paru userów których opiniom ufam, więc myślę że tez zdecydowanie warto go przećwiczyć.
Z droższych BARDZO spodobał mi się Mad Proffesor Forrest Green, ale to już koło 7-8 stów (tańsza wersja).
Tego akurat nie znam, ale bawiłem się trochę innym ich produktem - preampem Tri-Logic. GENIALNA zabawka. Myślę, że można spróbować tego maleństwa. Jak nie przypasuje, to odeślesz...
Jean Paul też bardzo fajny był, faktycznie mocno naturalny.
Aphexa nie miałem, ale poleca je paru userów których opiniom ufam, więc myślę że tez zdecydowanie warto go przećwiczyć.
Z droższych BARDZO spodobał mi się Mad Proffesor Forrest Green, ale to już koło 7-8 stów (tańsza wersja).
(12-18-2011, 09:22 PM)OMSON napisał(a): Zna to ktoś?
http://www.maczosbass.pl/product-pol-104...ntrol.html
Tego akurat nie znam, ale bawiłem się trochę innym ich produktem - preampem Tri-Logic. GENIALNA zabawka. Myślę, że można spróbować tego maleństwa. Jak nie przypasuje, to odeślesz...