Połączenie paczki i głowy z różnymi parametrami
(09-08-2014, 07:30 PM)mazdah napisał(a):
(09-08-2014, 06:36 PM)Stanislav. napisał(a):
(09-08-2014, 02:13 PM)Elim napisał(a): Jak puścisz na konsole z lini to facet za konsolą obrobi to po swojemu, i rzadko masz wpływ na brzmienie z przodów.

nie wiem z jakimi dźwiękowcami miałeś okazję pracować, ale zazwyczaj nie czynią oni jakichś wielkich rewelacji (ci ogarnięci) Smile kompresor, bramka i wsio, ewentualnie podetną coś co będzie przeszkadzało w sumie, ale nie w taki sposób, żeby brzmienie straciło swój charakter. Wink

Problem z tym, że w naszym pięknym kraju bardzo wielu Realizatorów ma aspiracje na bycie Producentem, co robi robotę jak trzeba ratować nieogarnięty zespół, ale niekoniecznie działa w przypadku na przykład moim Tongue

powrócę do początku swojej wypowiedzi, "nie wiem z jakimi dźwiękowcami miałeś okazję pracować" Smile od 2 lat wozimy swojego człowieka, ale wcześniej również nie narzekałem, a gram dość szerokim pasem Smile
co do realizatorów-producentów: nie spotkałem się z sytuacją, żeby dobrze brzmiący zespół miał sztukę w plecy przez dźwiękowca na froncie.
obrazki się zesrały.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Połączenie paczki i głowy z różnymi parametrami - przez Stasiu - 09-08-2014, 11:39 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości