09-23-2014, 06:50 PM
(09-22-2014, 01:29 PM)PHANTOM napisał(a): Dobra, ja tu bym chetnie jakis cennik widzial dobrego jazza, do odbioru w Polsce. How much Zenek?
Sprawa wyglada nastepujaco. te elementy , ktore tu pokazuje sa juz zamowione i w polowie pazdziernika jada do Niemiec. Beda w sprzedazy ale ja na to nie mam juz wplywu bo to nie moje...
Co do nastepnego transportu (okolo trzech miesiecy) , to jest wszystko otwarte i w zaleznosci od modelu moge podac cene , Do niej trzeba bedzie doliczyc clo i vat czy co tam sie w Europie jeszcze pobiera od tych co kupuja za oceanem.
Zorganizuje miejsce gdzie bedzie mozna w Polsce basy badz elementy przed zakupem obejrzec i wyprobowac.
W zwiazku z tym , ze nie mam mozliwosci zakupu wartosciowych elementow typu mostki , picki ,elektronika itd. tutaj w Dominikanie , najchetniej zrobie zestaw deska - gryf zgodnie ze specyfikacja zamawiajacego. Zestaw dlatego , poniewaz elementy innych producentow maja cholerny rozstrzal wymiarowo - ksztaltowy. Chodzi o unikniecie ewentualnych klopotow z dopasowaniem gryfu do deski badz odwrotnie.
Nie pobieram zadnych zaliczek i kazdy kto bedzie rozczarowany z jakosci instrumentu "na zywo" nie musi go kupowac.
Mam jeszcze kilkanascie korpusow do polakierowania i wolna reke jezeli chodzi o kolory , wiec jezeli ktos chce zobaczyc jak bedzie wygladal jego ulubiony , prosze wklejcie zdjecie sprobuje zrobic , zobaczymy jak wyjdzie.
Pytania dotyczace cen , prosze wysylac na priv.
Tutaj jeszcze fota dzisiejszej dechy... Jeszcze nie skonczona ale nie moglem sie powstrzymac. Po wypolerowaniu umieszcze dokladne zdjecia...
![[Obrazek: turkis_zpsf958780c.jpg]](http://i209.photobucket.com/albums/bb105/ZenekSpawacz/turkusowa/turkis_zpsf958780c.jpg)
Tech:
Deska typu jazz bass
Drewno : Jiquitiba
Frezowanie picka mostkowego 1960 (802mm)
Kolor turkusowy , lakier poliuretanowy firmy DuPont
Bez otworow na pickguard i bez otworow na mostek. Wyfrezowany otwor dostepu trussroda.