[sprzedam/zamienię] wzmacniacz Genz Benz GBE 750 KRAKÓW / KOLUMNA 115 lub 210 / nowa cena 1800 zł!
NOWA CENA - 1800 zł lub w rozliczeniu mogę przyjąć tańszą kolumnę 115 / 210 (+dopłata dla mnie), preferuję kolumny Ashdown (MAG / ABM).

>>>>Link do oferty OLX<<<<

Na sprzedaż mam głowę basową światowej, bardzo cenionej w Stanach Zjednoczonych marki. Stan techniczny wzmacniacza - bardzo dobry, poprzedni właściciel wymienił lampę na przedwzmacniaczu, brakuje jednej nakładki od przycisku MUTE.

UWAGA! Do wzmacniacza dorzucam CASEa wielkości 3U wykonanego z ABSu firmy PROEL (na zdjęciu jest poprzedni case, w którym trzymałem wzmacniacz) oraz kabel głośnikowy na wtykach SPEAKON.

Ze względu na brak możliwości wysyłki wzmacniacz jest do odebrania w Krakowie / okolicach (jestem mobilny).
Wzmacniacz do ogarnia w Krakowie po wcześniejszym umówieniu się telefonicznie.

OPIS:

moc: 400 Watt/8 Ohm, 675 Watt/4 Ohm, 750 Watt/2 Ohm
Dwa niezależne kanały przedwzmacniacza z możliwością miksowania Lampowy (1 x 12AX7) / Tranzystorowy F.E.T.
5-pozycyjna parametryczna korekcja barwy na każdym z kanałów.
Dodatkowe filtry: L.F.Boost(podbicie niskich częstotliwości), Mid.Scoop(wycięcie środkowego pasma), H.F.Attack(podbicie góry pasma) z możliwością ich korekcji.
3 pętle efektów (po jednej na każdy kanał + pętla „globalna”).
przycisk MUTE.
Limiter.
Przełącznik pracy wzmacniacza z 8/4 na 2 Ohm.
2 wyjścia na tuner (przód, tył).
XLR Direct z przełącznikiem Pre/Post; Line/Mic Level; Lift/GND oraz z zabezpieczeniem przed napięciem PHANTOM(48V) podanym z zewnątrz.
2 x wyjście głośnikowe SPEAKON .
Slave Out Jack – wyjście na dodatkowy wzmacniacz lub końcówkę mocy.
Wejście instrumentalne: aktywne i pasywne (wybór przyciskiem).
Regulowany system chłodzenia //Variable Speed Fan Cooling (thermally controlled) //.
Wejście na footswich (w zestawie). Footswich ma 5 przycisków: wybór kanału, miks kanałów oraz uruchamia filtry: L.F. Boost, Mid. Scoop, H.F. Attack.
Diody sygnalizujące: wybór kanału, funkcje MUTE, przesterowanie kanału, miks kanałów, załączanie się limitera/przesterowanie końcówki mocy, pracy wzmacniacza na 2 Ohm, przegrzanie wzmacniacza.
I to wszystko zamknięte w solidnej obudowie.
Wymiary około: 483mm[szerokość] x 381mm[głebokość] x 133mm[wysokość](2U w wersji RACK).
Masa 15 kg
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
wzmacniacz Genz Benz GBE 750 KRAKÓW / KOLUMNA 115 lub 210 / nowa cena 1800 zł! - przez mariotd - 09-15-2016, 07:53 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości