![]() |
|
Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) (/thread-4.html) |
RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - slaw - 02-17-2011 Zespół Blues-Rockowy DYLIŻANS poszukuje perkusistę. Wymagany dobry poziom gry na garach i pełne zaangażowanie w pracę zespołową. Kontakt PW . (LĘBORK/TRÓJMIASTO/POMORSKIE) RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Andrzejoff - 02-21-2011 Cryptic - /death/thrash/ poszukujemy kogos na marzec /na stale tez/ na stanowisko gitarzysty solowego. im szybciej tym lepiej. warunki to dobra technika, szybkie kumanie materialu i zaangazowanie. oferujemy w zamian krew, pot, lzy, kupe zabawy i wycieczke po ukrainie w rozkladzie jazdy: w marcu trasa po ukrainie, w kwietniu/maju wegry, w jesieni studio. sprawa jest pilna wiec jesli jestes chetny/znasz kogos kto bylby, daj znac jak najszybciej. gg:5090803 , mail beerbreaker@wp.pl , www.myspace.com/crypticpoland sprawa jest megapilna RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Aroniusz - 02-23-2011 (02-13-2011, 07:26 PM)hubertgal napisał(a): Poszukiwany basista, który potrafi również zaśpiewać do składu weselno-eventowo-zarobkowego! Najlepiej z Warszawy lub okolic. szukam czegoś takiego na górnym śląsku ale bez śpiewania RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - crazy - 02-23-2011 (02-23-2011, 06:31 PM)Aroniusz napisał(a):(02-13-2011, 07:26 PM)hubertgal napisał(a): Poszukiwany basista, który potrafi również zaśpiewać do składu weselno-eventowo-zarobkowego! Najlepiej z Warszawy lub okolic. I ja też w czasie kiedy nie kopię ogródka u swojej babci, przekopię u jakiejś na Podkarpaciu. RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Choice - 02-25-2011 Poszukiwany Wokalista ( trash,grove ) z Piły okolic, warunek : jakieś graty do wokalu, wolny czas i zaangażowanie. Kontakt PW ! RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Basiarz^666^ - 02-25-2011 Witam Choć sam jestem basistom poszukujemy do Bandu eksperymentalny death metal z okolic Bydgoszczy basisty z 5-tką w ręku Sprzęt jest więc zapraszamy RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Choice - 02-25-2011 (02-25-2011, 09:58 PM)Basiarz^666^ napisał(a): Witam to na czym ty w tym będzie grasz, a może śpiewasz ? RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Basiarz^666^ - 02-26-2011 Choice będę krzyczał RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Choice - 02-26-2011 Bardzo ładnie RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Sebastian-J - 02-28-2011 Szukam kontaktu, namiarów na DJ'a, o którym może słyszeliście, a który chętnie podjąłby współprace ze składem grającym Rock'a z Raperem na wokalu. Od razu mówię, nie chodzi mi o DJ'a dyskotekowego, który puszcza wszystko z kompa
RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Choice - 02-28-2011 (02-28-2011, 12:49 PM)SeBas napisał(a): Szukam kontaktu, namiarów na DJ'a, o którym może słyszeliście, a który chętnie podjąłby współprace ze składem grającym Rock'a z Raperem na wokalu. Od razu mówię, nie chodzi mi o DJ'a dyskotekowego, który puszcza wszystko z kompa Trudno o takowego ;D Sam kiedyś też szukałem ale dałem sobie siana RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - zakwas - 03-01-2011 Koleżanka (świadczę ręką za nią, że porządna osoba) szuka mieszkania (pokoju) w Wawie po atrakcyjnej cenie. Najlepiej Ursynów lub okolice, ale inne możliwości też wchodzą w grę oczywiście. Jak coś to dawajcie znać na PW, a ja będę przekazywał jej, bo jest ciężko uchwytna na razie. RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Pery - 03-02-2011 Yo Od października jestem bezrobotny basowo. Co raz mniej motywacji do ćwiczenia i stwierdzam, że cholernie brakuję mi grania z ludźmi. Szukam poważnych osób do grania rockowizny w Trójmieście. Na basie gram już trochę latek, ale nie oczekujcie wirtuozerii Zamieniam się w korporacyjne zombie świecące w ciemności więc dajcie mi przeciwnika !! RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - SUVV - 03-02-2011 Szukam salki/próbowni w Warszawie do wynajęcia. Gabaryty - tak aby nie deptać gitarzysty trącając talerze pałkera (myślę że od 25m2 w górkę). Mile widziane współdzielenie salki z innym zespołem. Ważne aby salka była sucha, ogrzewana i tynk nie odpadał... P.S w razie wątpliwości - nie jesteśmy małolatami, średnia wieku 34
RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Bassman:) - 03-03-2011 Czy ktoś z Poznania dysponuje, lub zna kogoś kto posiada wzmacniacz GK 700 lub 1001, bo bardzo chciałbym przetestować , z góry dzięki za odzew |