[Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:) - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:) (/thread-2601.html) |
RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - low - 01-10-2013 no to IMP też niezły pomysł. RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Mateusz - 01-10-2013 Dont like;p RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - yacoob - 01-10-2013 Piotrowski sound studio Piotrowski sound workshop RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - OMSON - 01-10-2013 'Gear Invocation - Piotrowski' 'Vintage Spiritual - Piotrowski' 'Instruments Re-incarnation - Piotrowski' 'Vintage-Modern Equipment - Piotrowski' RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Mateusz - 01-10-2013 Chyba zostaje restauracja gitar Restauracja gitar, po ang i na youtube guitar restaurant i pelna nazwa restauracja gitar - mateusz piotrowski RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - unclefucker - 01-10-2013 Też jestem za restauracją, tak jak wcześniej juz zauważono, to daje fajną gre słów, przy okazji miło się kojarzy RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Mateusz - 01-10-2013 Dziś ogłosili w pośredniaku nabór od 15tego stycznia, takze trzymajcie kciuki i zostaje chyba restauracja gitar Czyli najprawdopodoniej struny lecą do szczeguta, ale dam wam czas jeszcze do jutra na pomysly, moze bedzie cos ekstra RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - silent-scream - 01-10-2013 lepiej sobie zarejestruj domenę od razu. bo za chwilę możesz się obudzić z ręką w nocniku a. RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - paluch1986 - 01-10-2013 +500, rejestruj, bo się okaże że ktoś ją zarejestruje i będzie chciał "odsprzedać" RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Mateusz - 01-10-2013 ja nawet nie wiem ile to kosztuje RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - silent-scream - 01-10-2013 w nazwa.pl od 0 zł promocja a. RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Mateusz - 01-10-2013 no wlasnie pacze Serwer Active 16,50 / m-c Powierzchnia dyskowa do 50 GB Brak limitów kont E-mail i FTP Nielimitowana liczba baz MySQL i PostgreSQL Bezpłatny okres testowy 14 dni Doradzi mi ktoś cosprzy okazji - bo cos tanio sie wydaje RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - motyx - 01-10-2013 Mogę Ci doradzić, żebyś nie brał nic w home.pl RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Stasiu - 01-10-2013 (01-10-2013, 04:36 PM)Mateusz napisał(a): no wlasnie pacze po cichu doradzę, żebyś fanpage na fejsbuniu założył. teraz bez tego imho ani rusz RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - silent-scream - 01-10-2013 (01-10-2013, 04:36 PM)Mateusz napisał(a): no wlasnie pacze na nazwie spoko. a. |