basscity.eu
Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci (/thread-81.html)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Bjorn - 02-23-2013

Polecam ups przez wysylajtaniej, mi wszystko elegancko poszlo przez nich.

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Buger - 02-23-2013

(02-23-2013, 07:21 PM)Bjarni napisał(a): Polecam ups przez wysylajtaniej, mi wszystko elegancko poszlo przez nich.

Emotka_3079

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Bjorn - 02-23-2013

Odpisywalem mrokowi odnosnie zmiany kuriera Big Grin

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Basstard - 02-24-2013

(02-23-2013, 07:10 PM)Mateusz napisał(a): Mam PECHA w chuj ostatnioWink

Odradzam GLS:

[Obrazek: index.php?get=1&f=1]

To gitara którą wysłałem koledze jakoś w zeszłym tygodniu;/

To są klucze-bydlaki. 2x grubsze od shallerów/hipshotów.

Pikap był wgniecionmy pod płytkę... Gitara musiała naprawdę JEBNĄĆ bo gitary pakuje naprawde solidnie. Musze chyba zmienić kuriera...

Gdy kilka lat temu pracowałem w FedExie, podwykonawcą w mniejszych miejscowościach był właśnie GLS. Ja jebię, co za przejścia z nimi były... Dramat, nie znam chyba gorszej firmy kurierskiej.

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Frytas - 02-24-2013

O kurwa, gitara cała?

Ja nie polecam DHL, głównie przez opryskliwego kuriera w moim rejonie, ale był przypadek kiedy gitara szła tydzień

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Mateusz - 02-25-2013

Dziś miałem kolejną akcjęBig Grin!

Chyba założe blog o dymaniu ludzi przez neta.

Kupiłem głośniki na allegro, dostałem inne niż prosiłem dogadałem się z kolesiem, że zamiast odsyłać mu glosniki odda mi czesc kasy (glupie 50zł). Koleś rzekomo przelał kase tydzień temu, nie dostałem kasy ani potwierdzenia do dziś. Założyłem spór na allegro żeby go zmotywować. Dziś do mnie dzwoni agent z tekstami "czemu założyłem spór" " a pierdol sie Pan" "w dupie mam te kurwa allegro i te glośniki" "A weź spierdalaj"Big Grin. Ja tam cały czas grzecznie tłumacze, że prosiłem tylko o potwierdzenie przelewu, komentarza jeszcze nie wystawiłem przecież, ale koleś mnie przekrzyczał. Po 5 min wystawił mi negatywa;d

Chyba wyśle rozmowy do allegro może go zablokują.

Akcja nr. 2 Sklep hart-metale:

Zamowiłem z miesiac temu pare rzeczy (ponad 250zł zamowienie).

Po tygodniu dzwonie, czy juz moze wyslali bo zadnego potwierdzenia nie dostalem, a oni ze jeszcze nie maja wszystkiego i czekaja na dostawe (mogliby chociaz zadzwonic poinformowac). Dzwonie po kolejnym tygodnu i dalej tego nie mają - poprosilem zeby wyslali to co jest - ok wyslali doszlo i wszystko spoko. Po kolejnych 2 tyg dzwonie i pytam czy maja to co zamawialem. Odpowiadaja tak, ze juz doszlo w zeszlym tygodniu i ze faktycznie bylo zamowienie i ze dzis wysylaja.

Ciekawe czy jakbym nie zadzwonil to czy w ogole by pamiętali;D

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - iron52 - 02-25-2013

Spory na allegro HU** dają, przerabiałem temat

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - 3cina - 02-25-2013

Mateusz koniecznie załóż bloga!

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Dex - 02-25-2013

Wysyłaj w częściach do samodzielnego montażu mrgreen

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Mateusz - 02-26-2013

Kolejny news!

Kupilem sluchawki pol roku temu (beyery za 600zl - tu juz moje drugie bo na pierwszych zostalem wydymany;dd)

Miesiac temu lewa zaczela charczec. Wyraźnie słychać, że cewka wali o karkas. Kupilem nowe wiec wyslalem na gwarancje, po tyogodniu sluchawki wracaja z dopiskiem ze nie zauwazyli problemu i sa sprawne. Dzwonie i tlumacze koles nie wierzy, nagralem mu nawet film na YT jak sluchawki pirdzą. Facet oczywiscie twierdzi ze to wina wzmaka kabla itp. Powiedziłem, że nagram mu film z drugimi identycznymi sluchawkami ktore nie pierdza i bede porownywać. Nagrałem, wyslalem, zadzwonilem i facet mowi ok, zgadza sie prosze wyslac sluchawki - nowa wkladka juz czeka;d. Słuchawki poszly wczoraj, dam znac co dalej;ddd

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Basstard - 02-26-2013

Miałeś fart, że masz drugie takie same... Ja pierdolę, co za mendy, cwaniactwo jebane... Tłukłbym. Stołem.

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - bratekr - 02-28-2013

Szkoda stołu...

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - crazy - 03-01-2013

Nie polecam UPS. Tyle w tym temacie. Sad

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - low - 03-01-2013

Może trochę szczegółów. Bo ja zawsze z ich usług byłem w 100% zadowolony.

RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - herp - 03-02-2013

(02-20-2013, 08:02 PM)herp napisał(a):
(02-20-2013, 04:13 PM)Mateusz napisał(a): Nie polecam Paypala, eEbaya, oraz Allegro. Jak tylko możecie to piszcie do ludzi meile z propozycją kupna Poza serwisem - może uda się coś kupić nieco taniej, a jakby miał koleś was oszukać to i tak by to zrobił przez serwis i chuja zrobicie. Zostałem WYDYMANY poraz 9ty czy 10 nie wiem, nie licze już - fakt dużo rzeczy kupuje przez neta i to nie jest dużo, ale ani razu nie udało mi się odzyskać kasy. Chuj pierdolone!

Popieram. Tak samo nie polecam omegamusic. I goscia, ktory obsługuje ich allegro.

Wymuszenie 107zł na kablach:/ 2 tydzien mija, zero kontaktu. Kupiłem na allegro u nich złączki klotza. Wpłaciłem przez PayU i nic.

Złączki przyszły. Maila czy jakiegokolwiek kontaktu ze sprzedającym niet.