Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci (/thread-81.html) |
RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Basstard - 10-29-2013 Czyli jeśli ktokolwiek miał jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, teraz już wszyscy chyba już wiedzą, z kim nie robić żadnych interesów. Sam sobie kolega niniejszym pozamiatał. Fabian - koniecznie daj cynk, jak dalej się toczy historia. Trzymam kciuki. Gdybym mieszkał we Wro, sam bym zaproponował, że pojadę obić gnidzie pysk. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - PHANTOM - 10-29-2013 (10-29-2013, 10:19 AM)dr Szelma napisał(a): PatNewski, pzuchniewski@gmail.com - wczoraj wieczorem zdecydowany na bank i bierze sprzet, dzis rano - zmuszony zrezygnowac z zakupu. Nie polecamLOL, mam nadzieje ze nie odmowiles gitarki realnym klientom... RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - groza - 10-29-2013 (10-29-2013, 10:19 AM)dr Szelma napisał(a): PatNewski, pzuchniewski@gmail.com - wczoraj wieczorem zdecydowany na bank i bierze sprzet, dzis rano - zmuszony zrezygnowac z zakupu. Nie polecam I`m beggining to see a pattern here... RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Fabian - 10-29-2013 (10-29-2013, 10:43 AM)Basstard napisał(a): Czyli jeśli ktokolwiek miał jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, teraz już wszyscy chyba już wiedzą, z kim nie robić żadnych interesów. Sam sobie kolega niniejszym pozamiatał. Dzieki, ale na takich nie ma co dloni sobie brudzic. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - obserwacja - 10-29-2013 Ja byłbym za tym żeby "PatNewski" po prostu wypierdolić z forum. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - herp - 10-29-2013 Nie złamał regulaminu więc nie ma podstaw. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - zakwas - 10-29-2013 (10-29-2013, 01:43 PM)obserwacja napisał(a): Ja byłbym za tym żeby "PatNewski" po prostu wypierdolić z forum. Też miałem taki pierwszy odruch, ale (10-29-2013, 01:48 PM)herp napisał(a): Nie złamał regulaminu więc nie ma podstaw. Nie robić interesów i tyle. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Basstard - 10-29-2013 Dokładnie tak. Nie ma podstaw, ale podejrzewam, że będzie tutaj teraz tak ceniony, że sam się wyniesie. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - obserwacja - 10-29-2013 No z jednej strony kwestia regulaminu ale może podchodzę do tego emocjonalnie bo przyznam jak chyba większośći że tym tłumaczeniem parę stron wcześniej to podniósł ciśnienie. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - dr Szelma - 10-29-2013 na szczescie nie mialem z tego powodu zadnych konsekwencji oprocz nieprzyjemnej czkawki, ale jak widac - frajer chroniczny, tylko, ze jak mawia przyslowie "poniosl wilk razy kilka poniesli i wilka" - kiedys sie przejedzie i wtedy bedzie placz jaki ten swiat niesprawiedliwy dla biednego patryczka edit : zwinny - na szczescie nie, byloby mi mega glupio teraz ale ominelo mnie to. szkoda, ze nie mozna jakos mocniej ostrzegac - moze w postach, ktore ma w KSZ ostrzegac, zeby omijac typa szerokim łukiem? RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Bjorn - 10-29-2013 Może dodać do reputacji system negatywnej reputacji i karać takie zachowania odgórnie? RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - paluch1986 - 10-29-2013 Reputacja ma być do postów, do handlowania są dwa tematy, jest nick, jak coś to ktoś poszuka nicka poprzez "Przeszukaj wątek" w jednym wątku i drugim, ja tak robię jak coś RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Bjorn - 10-29-2013 Przyklejać w profilu karnego kutasa. RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - groza - 11-03-2013 Ja bym zmienił nicka na "łatwa krysia" RE: Niegodni polecenia kontrahenci z sieci - Basstard - 11-04-2013 LOLWUT |