![]() |
|
Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) (/thread-4.html) |
RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Pecu - 09-12-2012 podbijam - oba temaciki aktualne i pilne (08-18-2012, 04:39 PM)Pecu napisał(a): Zespół Killing Silence, który miałem przyjemność współtworzyć, a który rozpadł się rok temu planuje reaktywację. W związku z tym poszukujemy: RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - JA_cek - 09-14-2012 Poszukuję zastępstwa za siebie na spektakl 22 września - sobota. Sprawa prosta, kasa gówniana, ale nie mogę ja tego zrobić - bo nie Więc jak ktoś wie jak rozstawić paczki, podłączyć mikser i 2 CD, oraz załapie kiedy i jak zmienić muzę, to zapraszam - oprócz owej gównianej kasy dorzucę flaszkę RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - herp - 09-14-2012 Zlecenia tłumaczeniowe angielsko polskie i polsko angielskie przyjmę chętnie. 25-30 złotych za 1800 znaków. Zapraszam. Mam wielu zadowolonych klientów http://www.proz.com/translator/1397468 Detale tutaj. RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - MrGribble - 09-14-2012 Szukasz używanego samochodu z zagranicy? Oferuję pomoc w znalezieniu i przywiezieniu pod drzwi wymarzonych czterech kółek. Po więcej info/szczegóły zapraszam na PW. RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - coguar - 09-15-2012 hmmm jak ktos poszukuje basisty z grudziadza lub okolic to ja z mila checia bym sie pisal RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - seth1980 - 09-18-2012 Witam Jeśli ktoś zna zespół ze Szczecina poszukujący basmana zapraszam. W razie co resztę do sekcji rytmicznej mam Pozdrawiam Jacek jacekjacek@autograf.pl RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Magic - 09-18-2012 KATOWICE, CHORZÓW, BYTOM: Pilna sprawa! Odwdzięczam się flaszką za taką przysługę! Potrzebuję na jutro najpóźniej na godzinę 15-30 kolumnę basową, marka obojętna, 2x10 lub 1x12 byle w miarę lekka! Potrzebna na odsłuch przy nagrywaniu, nie będzie katowana (blues), broń Boże! Może też być w miarę mobilne kombo. Za sprzęt oczywiście ręczę głową. Kontakt najlepiej sms: 504 829 881 RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - silent-scream - 09-18-2012 (09-18-2012, 10:06 PM)Magic napisał(a): KATOWICE, CHORZÓW, BYTOM: Pewnie nie za flaszke ale mozesz sprobowac w soundhouse.pl a. RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Magic - 09-19-2012 (09-18-2012, 10:12 PM)silent-scream napisał(a): Pewnie nie za flaszke ale mozesz sprobowac w soundhouse.pl dziękować RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Sobass - 09-22-2012 Jakby kto potrzebował zastępstwa na chałę jeszcze w tym sezonie, to bym dał rady. Teren - rozsądna odległość od Krk. A po za tym bym se pograł blusza albo folka fajnego w Krakowie. RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Andrzejoff - 09-24-2012 da rade ktos w krk pozyczyc na 3 proby w tym tygodniu [wtorek/sroda/czwartek] kombo/mniejszy stack na pare godzin? mam transport i gorzale ;] RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - elteha - 09-24-2012 (09-10-2012, 09:45 PM)elteha napisał(a): Szukam kogos z Katowic i okolic, kto moglby mi uzyczyc Bossa ODB-3 do testow. Ciagle aktualne. RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Karol - 09-24-2012 poszukuję Katalogu Auto Świat z lat 2006 lub 2007 (ceny aut w salonach, dane techniczne, spalanie itd.) nie mylić z Katalogiem "używane" RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Majek - 09-26-2012 Panie i Panowie szukam po raz kolejny grafika, który wykona logo mojej kapeli. Zarys pomysłu jest i wystarczy go w profesjonalny sposób przerysować. Już z 5 grafikami nie mogłem się dogadać chociaż projekt bardzo prosty Liczę, że znajdzię sie wreszcie ktoś kto potrzebuje na taką rzecz mniej niż 4 miesiące czasu i po 3 mailach nie przestanie odpisywać Kasa oczywiście jest przewidziana za wykonaną robotę! Sprawa już pilna... RE: Poszukiwany, poszukiwana (ogłoszenia drobne) - Martins - 09-26-2012 Poszukuje nutek do piosenki Pointer Sisters I'm So excited. WAŻNE ABY BYŁY Z SOLÓWKĄ GRANĄ NA KLAWISZACH. |