![]() |
|
Lutniczy B-HOOD - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Lutniczy B-HOOD (/thread-949.html) |
RE: Lutniczy B-HOOD - Sebastian-J - 07-17-2013 (07-16-2013, 01:43 PM)papkin napisał(a):(07-16-2013, 06:44 AM)Kapral napisał(a): Kropki, jakiekolwiek by nie były, to najbardziej ograne i nudne markery pod słońcem Każdy ma swoje zdanie, ale nie zgodzę się. Ja wsadziłem czarne markery, 7mm. Wygląda to zacnie wg. mnie. Jak dojdzie czarny osprzęt będzie godnie. RE: Lutniczy B-HOOD - TCS 5a - 07-17-2013 ![]() Dziś odebrana Basia ze stajni Adriana Maruszczyka Jest radość !!! Co do technicznych informacji: Korpus komorowy jesion przeklejany ciemnym fornirem gryf klonowy, podstrunnica klon oczko rampa heban przystawki Haussel preamp Sadowsky klucze Hipshot Sory za fotę ale dysponowałem tylko lipnym telefonem. Zap..... aż miło. RE: Lutniczy B-HOOD - Mstaniul - 07-17-2013 Piękny, gratulować! Będą próbki? RE: Lutniczy B-HOOD - TCS 5a - 07-17-2013 (07-17-2013, 09:35 PM)Mstaniul napisał(a): Piękny, gratulować! Będą próbki? Myślę że uda się nagrać w niedługim czasie. RE: Lutniczy B-HOOD - papkin - 07-18-2013 piękny... tylko płytka perłowa zamiast tej czarnej, ale to tylko mój gust RE: Lutniczy B-HOOD - paluch1986 - 07-18-2013 Gratuluję, miałem też brać ale funduszy zabrakło
RE: Lutniczy B-HOOD - Kapral - 07-18-2013 A ma przełącznik aktyw / pasyw? RE: Lutniczy B-HOOD - crazy - 07-18-2013 fajne te Maruszczyki, ale że docisku nie ma? RE: Lutniczy B-HOOD - OMSON - 07-18-2013 Pewnie główka odchylona? RE: Lutniczy B-HOOD - TCS 5a - 07-18-2013 Odpowiadając na kilka pytań. Przełącznik pasiv,activ jest w potencjometrze vintage czyli 3 Płytka akurat czarna bo taka mnie się podoba ale może zrobie sobie jeszcze ze dwie inne i będę zakładał na różne okazje Docisk jest zbędny bo główka odchylona. RE: Lutniczy B-HOOD - OMSON - 08-06-2013 Przedstawiam, Lewicki fretless V. Co prawda jeszcze kilka spraw wykończeniowych pozostało (dojdą markery w górnej oktawie, jak u F-bassa i hebanowa rampa) ale chyba mogę już powrócić do b-hood lutniczy? Adam pomógł mi zrealizować moją wizję fretlesa odtwarzając krok po kroku moje prośby dotyczące designu, konstrukcji i najdrobniejszych wskazówek, w nieprzeciętnie przyjacielskiej atmosferze i wyrozumiałości doświadczonego lutnika i profesjonalisty. Jeśli ktoś szuka człowieka, który z podobną pasja i zaangażowaniem potrafi pomóc zrealizować Wasze marzenia, to z pewnością jednym z nich jest Adam Lewicki. Pickup założony tylko na start. Myślę, że skończy się na customowym Seymourze Passive Phase II NYC (zależy ile sobie zakrzykną, za zmianę rozstawu nadbiegunników - bo odpisali, że mogą zrobić jak podam rozstaw)? Zdjęcia będą lepsze, jak Adam odda gitarę do zawodowego fotografa
RE: Lutniczy B-HOOD - zakwas - 08-06-2013 W dole też sobie zrób markery, krzywdy Ci nie zrobią... P.S.: ta główka jest brzydka i ładna jednocześnie... RE: Lutniczy B-HOOD - groza - 08-06-2013 Bardzo fajny kształt singlecuta i podstrunnicy. Te ampegowskie dziury to nie dla mnie, ale wykonanie super. Szkoda, że fretless i co gorsza bez markerów - grać to się na tym nie da RE: Lutniczy B-HOOD - pinio - 08-06-2013 Cacuszko. Ta główka jest taka przewiewna żeby było gdzie trzymać olejek do polerowania. W zagłębieniach korpusu będą ściereczki RE: Lutniczy B-HOOD - Fabian - 08-06-2013 Powaznie chciales taka glowke? |