basscity.eu
Chmielowski Basses - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Chmielowski Basses (/thread-5476.html)

RE: Chmielowski Basses - Bisq - 09-23-2016

Ja tam mogę dłużej poczekać Wink

RE: Chmielowski Basses - Ukasz - 09-23-2016

Szkoda, że nie masz deski na precla, bo gryf jazzowy akurat by mi tam odpowiadał Smile

RE: Chmielowski Basses - Smultron - 09-23-2016

Bardzo ładne te basy, dopisałem się do listy.

RE: Chmielowski Basses - Zenek Spawacz - 09-26-2016

No , Panowie ... Brakuje tylko kogos kto sie tym wszystkim zajmie po stronie polskiej. Odbierze wiosla ,zalatwi formalnosci i rozesle basy.

RE: Chmielowski Basses - Zenek Spawacz - 09-27-2016

Ma ktos jakies propozycje ? Uwagi ? Spostrzezenia odnosnie powyzszej sprawy?

RE: Chmielowski Basses - Mateusz - 09-27-2016

ja moge pomoc w formalnościach, ale tak jak pisalem ja wole tego uniknac jako ze ma firm ei sam importuje.

W kazdym razie musialaby byc jedna osoba ktora by przelala CALA kwote zenkowi, aby mozna bylo na podstawie tego przelewu oclić paczkę. Takze musielibyscie sie zrzucic do kogos na polskie konto.

RE: Chmielowski Basses - zwinny - 09-29-2016

kurcze... ja nigdy nie byłem dobry w sprawach organizacyjnych, pamiętam, że jak w podstawówce wybrali mnie na przewodniczącego, to na 'stanowisku' utrzymałem się dwa tygodnie.... Big Grin
szkoda by było, gdyby temat upadł przez kwestie techniczne... :/

RE: Chmielowski Basses - Stasiu - 09-29-2016

Skoro chętnych nie ma to składam propozycję nie do odrzucenia:
przy 10 osobach dorzucacie się po stówie dla Zenka, a on wrzuca jeden korpus i gryf więcej w paczkę, które w zamian za obsługę logistyczną przywłaszczam ja mrgreen

#businesshead #nietrzebabędzienadgodzinek

RE: Chmielowski Basses - Smultron - 09-29-2016

(09-29-2016, 11:05 AM)Stanislav. napisał(a): Skoro chętnych nie ma to składam propozycję nie do odrzucenia:
przy 10 osobach dorzucacie się po stówie dla Zenka, a on wrzuca jeden korpus i gryf więcej w paczkę, które w zamian za obsługę logistyczną przywłaszczam ja mrgreen

Jak dla mnie - bomba.

RE: Chmielowski Basses - paluch1986 - 09-29-2016

(09-29-2016, 11:05 AM)Stanislav. napisał(a): Skoro chętnych nie ma to składam propozycję nie do odrzucenia:

W sumie to czemu nie, uczciwa propozycja Smile

RE: Chmielowski Basses - PHANTOM - 09-29-2016

OK, pisze sie na to.

RE: Chmielowski Basses - zwinny - 09-29-2016

Również wstępnie jestem na tak, bo nadal nie wiem jaki byłby końcowy koszt całej imprezy. Niech sobie Staszek ma, w zamian za usługę jak by nie było.
No kurwa ładnie to sobie cwaniaczek wymyślił mrgreen

RE: Chmielowski Basses - paluch1986 - 09-29-2016

(09-29-2016, 04:24 PM)zwinny napisał(a): Również wstępnie jestem na tak, bo nadal nie wiem jaki byłby końcowy koszt całej imprezy. Niech sobie Staszek ma, w zamian za usługę jak by nie było.
No kurwa ładnie to sobie cwaniaczek wymyślił mrgreen

Zawsze możesz dać niższą cenę mrgreen

RE: Chmielowski Basses - Kempes - 09-29-2016

[Obrazek: 9ullbd.jpg]

RE: Chmielowski Basses - motyx - 09-29-2016

Dopisałem się, jeśli cena byłaby ok, to wchodzę w to.