![]() |
|
[Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:) - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:) (/thread-2601.html) |
RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - yacoob - 11-21-2012 BASS THE WORLD ! RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Swits - 11-21-2012 Bassland myślę nad polskimi ;] RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Zbychoo - 11-21-2012 Stare graty aj ale zes zagwozdke zadal ta nazwa RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - macius - 11-21-2012 Yacoob, sklep drakena tak sie nazywa ztcp RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Pecu - 11-21-2012 Mateusz Bass Shop, MBS... a nie, już jest jest coś podobnego RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - paka - 11-21-2012 To może PBS? ;d RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - macius - 11-21-2012 PMS? RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - pinio - 11-21-2012 Miód Malina Bas Gitara jeszcze lepsza niż Twa Stara! RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - zakwas - 11-21-2012 (11-21-2012, 12:04 PM)pinio napisał(a): Miód Malina Bas Gitara jeszcze lepsza niż Twa Stara! RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - MrPapaBear - 11-21-2012 Vintage i swr? To ja mam i nazwę i hasło reklamowe Wannabe Vintage Shop - Lamp nie mamy ale się staramy. Inne propozycje: Basowe cycki Basy na dożywocie fabian approved Cycki Tits/gtfo Kup basa/ssij kutasa Grota basowego gruchota Basowe pułapki i powietrzne przestrzenie Muł w dole, brzydki środek, plastikowa górka Nazwa sponsorowana przez Ernie Ball Obserwatorium basowe im Kopernika BassCrib Ojciec Mateusz na tropie wilków Grube struny nie dla cieniasów Spokojnie, jak popuścisz z wrażenia mamy wentylację Kup bas, wspólny prysznic gratis Jak któś jakimś cudem woli nikle od stalówek to mogę oddać nagrodę RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - solartron - 11-21-2012 (11-21-2012, 12:42 PM)MrPapaBear napisał(a): Vintage i swr? To ja mam i nazwę i hasło reklamowe Odjechałem ..., ale Ojciec Mateusz mnie szczególnie rozbawił MrPapaBear - "miszcz" ![]() RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - pinio - 11-21-2012 Obstawiam przedostatnie RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Mateusz - 11-21-2012 Papabear - co do braku lampy musisz mnie przeprosi bo mam to: ![]() I do tego za pare dni bede miał jeszcze to: ![]() Czekam na przeprosiny Pomijam ze mam jeszcze do tego dwa lampowe preampy;d RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - MrPapaBear - 11-21-2012 No to może Valve&Solid Bi-Curiosity Bass Workshop? RE: [Chwale się + Konkurs!] Custom shop ze starymi wiosłami - Alfik - 11-21-2012 "bAsshole" już było? |