basscity.eu
Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - Wersja do druku

+- basscity.eu (https://basscity.eu)
+-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html)
+--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html)
+--- Wątek: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. (/thread-105.html)

Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - bartekband1990 - 04-25-2010

Jak w tytule .
Jakie macie pomysły na usunięcie bądź ukrycie Markerów z podstrunicy, wkurzają mnie już niemiłosiernie.
Pokalali mi kreskami palisander piękny, a do gry nie są mi potrzebne.

pozdrawiam Bartek

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - Bobromir - 04-26-2010

wymienić podstrunnicę na heban

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - demanufacture - 04-26-2010

(04-25-2010, 05:59 PM)bartekband1990 napisał(a): Jak w tytule .
Jakie macie pomysły na usunięcie bądź ukrycie Markerów z podstrunicy, wkurzają mnie już niemiłosiernie.
Pokalali mi kreskami palisander piękny, a do gry nie są mi potrzebne.

pozdrawiam Bartek

słowo klucz: lutnik Wink

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - bartekband1990 - 04-26-2010

Ehh, myslałem że będe mógł zrobić coś samemu . Ale jeśli nieznaleźliście więcej pomysłów niż ja no to Smile

pzdr Bartek

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - demanufacture - 04-26-2010

ja bym się osobiście bał takie rzeczy robić samemu. Lepiej dać to fachowcowi.

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - Aval - 04-26-2010

Jak chcesz mieć druciarstwo to naklej hebanowy fornir.

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - Siano2 - 04-27-2010

hehe, mam ekstrawagancki pomysł.
naklej naklejki Tongue kolorowe lub czarne, mogą być też z pokemonami tudzież muminkami Big Grin

a tak serio, lutnik to dobry pomysł Smile
pozdrawiam

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - bartekband1990 - 04-27-2010

Muminki za bardzo mulą środek ... na warsztatach wspominali.

Ale, oddałem bas do lutnika i poprosiłem o wstawienie klonowej podstrunicy jak w Preclu którego miał Sting Smile Jeszcze bardziej ekstrawaganckie niż pokemony.
p. Lutnik powiedział że spoko i w czwartek bas do odbioru.

pozdrawiam

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - Basstard - 04-28-2010

No ten klon to nie wiem czy to taki wykurwisty pomysł znowu... Ale jak będzie gotowe, pochwal się fotami i daj znać, jak godo.

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - jabłecznik - 04-28-2010

Jestem ciekawy tego klonu. Szczególnie jego trwałości.

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - goly - 04-28-2010

Przepraszam, nie jestem pewien czy rozumiem...
Nie podobaly ci sie markery i postanowiles przez to wymienic podstrunnice - palisander na klon? :OOO
Podzielisz sie - jakie to wioslo i ile za taka impreze policzyl lutnik?
Emotka_2506

RE: Fretless - Pomysły na usunięcie bądź zakrycie Markerów. - Andrzejoff - 04-28-2010

masz jakies probki tego wiosla sprzed klonu?