![]() |
|
[chwale się] Hasiok w półfinale MBTM i 4 płyta - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM i 4 płyta (/thread-3460.html) Strony:
1
2
|
[chwale się] Hasiok w półfinale MBTM i 4 płyta - kosa - 04-15-2013 21 kwietnia na żywo Hasiok w półfinale MBTM. Nie chce Waszych głosów - informuje tylko sfrustrowanego admina który zamknął mój poprzedni wątek bo nie jestem jego koleżanką. Ten też możesz zamknąć a nawet dać mi bana A Ci którzy czują basową więź - 3mcie kciuki i żadnych sesemesów RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - obserwacja - 04-15-2013 Kto się może pochwalić większymi sukcesami w historii forum niż to powyżej ? RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - WoRW - 04-15-2013 Bartozi RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - Stasiu - 04-15-2013 gratulacje, oby dalej szło z górki i nie skręciło w złą stronę ![]() (04-15-2013, 09:16 PM)obserwacja napisał(a): Kto się może pochwalić większymi sukcesami w historii forum niż to powyżej ? jeżeli ktoś miał ambicje dotrzeć do półfinału polsatowego show, to chyba nikt. oczywiście nie hejtuję, daję sobie rękę uciąć, że Panowie traktują to jako promocję, po prostu nie moja bajka, jak i pewnie sporej części. RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - obserwacja - 04-15-2013 (04-15-2013, 09:34 PM)Stanislav. napisał(a): gratulacje, oby dalej szło z górki i nie skręciło w złą stronęZespół który(parę lat temu) nagrał taki kawałek pewnie pcha się w "granie na śniadanie" czy inny syf z TVN raczej nie ma takich ambicji. RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - kosa - 04-15-2013 Cytat:jeżeli ktoś miał ambicje dotrzeć do półfinału polsatowego show, to chyba nikt. oczywiście nie hejtuję, daję sobie rękę uciąć, że Panowie traktują to jako promocję, po prostu nie moja bajka, jak i pewnie sporej części. Jest okazja pokazać się w prime time w ogólnopolskiej TV Zwłaszcza że właśnie wykluła się 4 płyta Potem już nas nie puszczą w obiadowej porze .. ani żadnej innej Bo tekstów nie zmienimy ... tak jak to nam proponowali na Fryderykach. Tak ... graliśmy na Fryderykach - utwór Fryderyki ale na after party. Gdybyśmy zgodzili się na zmianę tekstu to gralibyśmy na gali RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - Stasiu - 04-15-2013 (04-15-2013, 09:39 PM)kosa napisał(a):Cytat:jeżeli ktoś miał ambicje dotrzeć do półfinału polsatowego show, to chyba nikt. oczywiście nie hejtuję, daję sobie rękę uciąć, że Panowie traktują to jako promocję, po prostu nie moja bajka, jak i pewnie sporej części. dokładnie tego się proszę trzymać i ręki bym nie stracił RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - motyx - 04-15-2013 (04-15-2013, 09:16 PM)obserwacja napisał(a): Kto się może pochwalić większymi sukcesami w historii forum niż to powyżej ? Przecież PodobaMiSię był w finale jeżeli dobrze koajrzę. EDIT: a może nie, chyba coś kręcę RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - kosa - 04-15-2013 (04-15-2013, 09:58 PM)motyx napisał(a):(04-15-2013, 09:16 PM)obserwacja napisał(a): Kto się może pochwalić większymi sukcesami w historii forum niż to powyżej ? Chopy, nie róbcie z tego wyścigów. Nie tędy droga
RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM i 4 płyta - paluch1986 - 04-16-2013 W każdym razie gratulować, także ten tego kosić kasę z grania jak się da
RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM i 4 płyta - 3cina - 04-16-2013 PodobaMiSie było w finale. Powodzenia kosa! Edyta: Albert już z nimi nie gra. RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - zakwas - 04-16-2013 (04-15-2013, 09:39 PM)kosa napisał(a): Jest okazja pokazać się w prime time w ogólnopolskiej TV Myślę, że nikomu nie chodzi o nic innego przy starcie do tego typu programów. Gratulacje, oczywiście!
RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM i 4 płyta - Alfik - 04-16-2013 Gratulacje Trzymam KCIUKI!!! RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM i 4 płyta - miklo - 04-17-2013 Ekstra! RE: [chwale się] Hasiok w półfinale MBTM - Poisoned - 04-17-2013 (04-15-2013, 10:13 PM)kosa napisał(a): Chopy, nie róbcie z tego wyścigów. Nie tędy droga O, to to! ![]() Gratulacje, trzymam kciuki!
|