[chwale się] Hasiok w półfinale MBTM i 4 płyta
21 kwietnia na żywo Hasiok w półfinale MBTM.

Nie chce Waszych głosów - informuje tylko sfrustrowanego admina który zamknął mój poprzedni wątek bo nie jestem jego koleżanką.
Ten też możesz zamknąć a nawet dać mi bana Smile

A Ci którzy czują basową więź - 3mcie kciuki i żadnych sesemesów
www.emcustom.eu [Profesjonalna elektronika dla muzyków]
www.hasiok.art.pl
Odpowiedz
Kto się może pochwalić większymi sukcesami w historii forum niż to powyżej ? Smile
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Bartozi Big Grin?
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
gratulacje, oby dalej szło z górki i nie skręciło w złą stronę Emotka_2755

(04-15-2013, 09:16 PM)obserwacja napisał(a): Kto się może pochwalić większymi sukcesami w historii forum niż to powyżej ? Smile

jeżeli ktoś miał ambicje dotrzeć do półfinału polsatowego show, to chyba nikt. oczywiście nie hejtuję, daję sobie rękę uciąć, że Panowie traktują to jako promocję, po prostu nie moja bajka, jak i pewnie sporej części. Wink
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
(04-15-2013, 09:34 PM)Stanislav. napisał(a): gratulacje, oby dalej szło z górki i nie skręciło w złą stronę Emotka_2755

(04-15-2013, 09:16 PM)obserwacja napisał(a): Kto się może pochwalić większymi sukcesami w historii forum niż to powyżej ? Smile

jeżeli ktoś miał ambicje dotrzeć do półfinału polsatowego show, to chyba nikt. oczywiście nie hejtuję, daję sobie rękę uciąć, że Panowie traktują to jako promocję, po prostu nie moja bajka, jak i pewnie sporej części. Wink
Zespół który(parę lat temu) nagrał taki kawałek

pewnie pcha się w "granie na śniadanie" czy inny syf z TVN raczej nie ma takich ambicji.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Cytat:jeżeli ktoś miał ambicje dotrzeć do półfinału polsatowego show, to chyba nikt. oczywiście nie hejtuję, daję sobie rękę uciąć, że Panowie traktują to jako promocję, po prostu nie moja bajka, jak i pewnie sporej części. Wink

Jest okazja pokazać się w prime time w ogólnopolskiej TV
Zwłaszcza że właśnie wykluła się 4 płyta mrgreen

Potem już nas nie puszczą w obiadowej porze .. ani żadnej innej
Bo tekstów nie zmienimy ... tak jak to nam proponowali na Fryderykach.
Tak ... graliśmy na Fryderykach - utwór Fryderyki ale na after party.
Gdybyśmy zgodzili się na zmianę tekstu to gralibyśmy na gali
www.hasiok.art.pl
Odpowiedz
(04-15-2013, 09:39 PM)kosa napisał(a):
Cytat:jeżeli ktoś miał ambicje dotrzeć do półfinału polsatowego show, to chyba nikt. oczywiście nie hejtuję, daję sobie rękę uciąć, że Panowie traktują to jako promocję, po prostu nie moja bajka, jak i pewnie sporej części. Wink

Jest okazja pokazać się w prime time w ogólnopolskiej TV
Zwłaszcza że właśnie wykluła się 4 płyta mrgreen

Potem już nas nie puszczą w obiadowej porze .. ani żadnej innej
Bo tekstów nie zmienimy ... tak jak to nam proponowali na Fryderykach.
Tak ... graliśmy na Fryderykach - utwór Fryderyki ale na after party.
Gdybyśmy zgodzili się na zmianę tekstu to gralibyśmy na gali

dokładnie tego się proszę trzymać Emotka_2755 i ręki bym nie stracił Smile
obrazki się zesrały.

Odpowiedz

Przecież PodobaMiSię był w finale jeżeli dobrze koajrzę.

EDIT: a może nie, chyba coś kręcę Tongue
Odpowiedz
(04-15-2013, 09:58 PM)motyx napisał(a):

Przecież PodobaMiSię był w finale jeżeli dobrze koajrzę.

EDIT: a może nie, chyba coś kręcę Tongue

Chopy, nie róbcie z tego wyścigów. Nie tędy droga
Emotka_2755
www.hasiok.art.pl
Odpowiedz
W każdym razie gratulować, także ten tego kosić kasę z grania jak się da Emotka_2755
Odpowiedz
PodobaMiSie było w finale. Powodzenia kosa!

Edyta: Albert już z nimi nie gra.
Odpowiedz
(04-15-2013, 09:39 PM)kosa napisał(a): Jest okazja pokazać się w prime time w ogólnopolskiej TV

Myślę, że nikomu nie chodzi o nic innego przy starcie do tego typu programów.

Gratulacje, oczywiście! Emotka_2755
Odpowiedz
Gratulacje Trzymam KCIUKI!!!

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Ekstra! Big Grin Powodzenia! Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(04-15-2013, 10:13 PM)kosa napisał(a): Chopy, nie róbcie z tego wyścigów. Nie tędy droga
Emotka_2755

O, to to! Emotka_2755

Gratulacje, trzymam kciuki! Emotka_2497
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości