![]() |
Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Wersja do druku +- basscity.eu (https://basscity.eu) +-- Dział: dzielnice (https://basscity.eu/forum-1.html) +--- Dział: dzielnica basowa (https://basscity.eu/forum-6.html) +--- Wątek: Lubelskie Forumisiów Spotkanie (/thread-83.html) Strony:
1
2
|
Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bajur - 04-14-2010 No to tak, dzwoniłem właśnie do Szelmy ze starego forum. Jak kto chętny, to niech wbija na 17 do Lublina ![]() Szelma mówi, że będziemy siedzieć do oporu, więc będzie się działo ![]() ![]() Ja będę na pewno !!
![]() RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bobromir - 04-14-2010 na 17 czy 17stego ![]() RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - MozarT1338 - 04-14-2010 Ja też zarezerwowałem sobie już dawno tą sobotę na spotkanie ![]() Jakaś konkretna godzina, adres? ![]() RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - low - 04-14-2010 lol, ja o niczym nie mówiłem ;] Godzinę proponuję 15-16 max. RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bajur - 04-14-2010 No tak Szelma ma próbę, że ją o 17 kończy, tak więc 17stego o 17 będzie, ale siedzieć będzie można ile nam się tylko podoba. RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - barabas - 04-15-2010 Ja też wpadnę, nie wiem jeszcze o której i czym, ale postaram się przyjechać. Biorę ze sobą Basa i Bossa ![]() ![]() RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - demanufacture - 04-15-2010 uwaga! spotkanie będzie trwało tylko od 17 do 21. także jak chcecie posiedzieć to lepiej o 17 przyjść. RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bajur - 04-17-2010 Wyruszam wq drogę, mam nadzieję, że trafię ![]() RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - barabas - 04-17-2010 Trafiliśmy jakoś wszyscy, no może poza Low'em który miał przynieść szisze, a go nie było i nie paliliśmy, a naszykowany był pięknie pachnący wiśniowy tytoń ![]() ![]() ![]() EDYTA: No i zdjąłem płytkę w swoim jazzie. Faktycznie brzmi lepiej, zwłaszcza struna E, ale sorry, jestem estetą i płytka grzecznie wraca na swoje miejsce. Jak w przyszłości zdarzy mi się coś nagrywać, to w studiu płytka będzie zdjęta, ale na co dzień zostaje. I chuj ![]() RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - low - 04-17-2010 No tak chujowo wychodzi czasem, ale co ja poradzę :/// RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - MozarT1338 - 04-17-2010 No to Barabas będziesz miał przesrane u Szelmy :p. Nie no żartuję sobie. (też bym ją zatrzymał, ale nie mam na szczęście żadnej płytki) Bardzo miło było poznać kilku z Was ![]() A zdjęć kilka wstawię w najbliższym czasie, ale zaledwie jest ich kilka. RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - demanufacture - 04-17-2010 Spotkanie możemy powtórzyć w przyszłości (Dr Szelma sam proponuje żeby je powtórzyć). Dzięki za to spotkanie jeszcze raz miło było was poznać ![]() Barabas: lame ![]() ![]() ![]() RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bajur - 04-18-2010 Zdjęcia Zdjęcia!! Dzięki wam, fajne to spotkanie było, czegoś nowego się dowiedziałem, poznałem parę nowych osób, z którymi tylko do tej pory pisałem ![]() I dowiedziałem się, że mam zbyt dobry bass na Fat Fingera ![]() ![]() Na kolejne spotkanie (mam nadzieję, że w większym gronie[ i z jakąś bassbabką, albo chociażby babką]) jestem również chętny ![]() RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - barabas - 04-18-2010 (04-17-2010, 09:37 PM)MozarT1338 napisał(a): No to Barabas będziesz miał przesrane u Szelmy :p. (04-17-2010, 09:58 PM)demanufacture napisał(a): Barabas: lame Oj tam oj tam ![]() ![]() A spotkanie mam nadzieję, że powtórzymy w większym składzie i z sziszą;p RE: Lubelskie Forumisiów Spotkanie - Bobromir - 04-18-2010 wrzucać zdjęcia, nie mogłem przyjść ![]() |