A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
artur: jak najbardziej! Dostaję szanse. Szczególnie po podłączeniu się na scenie, w nowym miejscu, w nowej sytuacji, usłyszałem nowe możliwości. Zastaw spisał się wyśmienicie. Na prawdę miałem banana na ryju, już od dłuższego czasu.

[Obrazek: kwitnacajablon361.jpg]
Jeszcze jedna fota z moją mordą z niedzielnego grania. Tuż przed wyjściem.
Odpowiedz
(05-25-2011, 06:27 AM)Fabian napisał(a): mialem w lapach twojego ibaneza, przyjemne wioslo.

się wie Smile
Odpowiedz
Co to za Ibanez?
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(05-25-2011, 10:50 AM)bratekr napisał(a): Co to za Ibanez?

Gdzie widzisz Ibaneza ? Big Grin
Odpowiedz
(05-25-2011, 06:17 AM)Wrzos napisał(a): Moja gęba podczas koncertu urodzinowego Drumsteina
[Obrazek: drumsteinwrzos.jpg]

O to się pytam Wink. Nie uściśliłem.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Zajebisty jest ten Ibanez. Miałem okazję pomacać i bardzo mi się spodobał. Pamiętam, że miał zmienione przystawki i ogólnie chyba sporo modyfikacji przeszedł.
Odpowiedz
(05-25-2011, 11:09 AM)motyx napisał(a): Zajebisty jest ten Ibanez. Miałem okazję pomacać i bardzo mi się spodobał. Pamiętam, że miał zmienione przystawki i ogólnie chyba sporo modyfikacji przeszedł.

Ibanez Roadstar RB 850 deluxe, Japonia 1984. Wersja starsza- pasywna. Korpus lipa, gryf 3cz. klon., podstrunnica palisander. W moim posiadaniu od 1998.
Modyfikacja to tylko nowy lakier(nie za moich czasów kładziony) i przystawki SD z włącznikami.

Odpowiedz
Stare zdjęcie. Koncert na Dniach Żarowa Wink
Spokojnie Jazz Bass już nie ma naklejek Tongue

[Obrazek: phoca_thumb_l_zespoly20090527t160310mw.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: 248658_10150207602285969_309432395968_75...2718_n.jpg]

Tak wygladalem na totalnym kacu, po 2,5 godzinnej wizycie na Szpitalnym Oddziale Ratunkowym z rozwalonym lukiem brwiowym. mrgreen
Odpowiedz
Bo rokendrol, to nie bułka z masłem mrgreen Bas na jajach i ogień Emotka_2403
Odpowiedz
(05-27-2011, 11:04 AM)jjb napisał(a): http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...2718_n.jpg

Tak wygladalem na totalnym kacu, po 2,5 godzinnej wizycie na Szpitalnym Oddziale Ratunkowym z rozwalonym lukiem brwiowym. mrgreen

JP

+1, dobre Smile
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(05-27-2011, 11:18 AM)barabas napisał(a): Bo rokendrol, to nie bułka z masłem mrgreen Bas na jajach i ogień Emotka_2403
Raczej, jakos trzeba zyc! mrgreen
Odpowiedz
(05-27-2011, 11:18 AM)barabas napisał(a): Bo rokendrol, to nie bułka z masłem mrgreen Bas na jajach i ogień Emotka_2403

Bas na jajach dobra sprawa, ostatnio na próbie doszedłem do wniosku, że równie dobrze bez gaci mogę grać, a wiosło zrobi cenzurę Smile
Odpowiedz
przypadkiem znalazłem ostatni koncert Sphere.. Big Grin
sprzed 2 lat.. :S ale jesienią wracamy na scenę Emotka_2403

Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Zło jest jak chuj! Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości