Zdjęcia Sprzętu!
miałem taki zestaw Smile
baaaaaardzo słuszny
szczególnie z wiosłem, które jest konstrukcyjnie Jazzbassem dobrze to gadało Smile
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Jak wszystko dobrze pójdzie, to mój TE dostanie piętnastkę do hałasowania Smile.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Nie masz lepszej fotki, tzn takiej na której dokładniej widać? Wink

Bardzo fajnie to się prezentuje, z którego to roku mw ta paka (bo teraz chyba jakieś inne są)?
Odpowiedz
No nic lepszego nie mam... Cyknę coś całości jak będę miał okazję Smile
Paczka jest z 1994 roku. O ile dobrze pamiętam kupiłem ją od wajznera, ale głowy nie dam Wink
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
paczka jak moja której niestety muszę się pozbyć i też grała pod svt3pro i z jb :C
Odpowiedz
Widziałem, że sprzedajesz. Jak bym był przy kasiorce to bym łykał, na taką większą scenę fajnie byłoby mieć trochę więcej dmuchnięcia za plecami Smile
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

[Obrazek: vintage_gibson_sg_guitars_with_vintage_m...amps_2.jpg]

[Obrazek: 79MarshallBassCombo.jpg]
Odpowiedz
Z dzisiejszej proby.
Zdjecie przechujowe bo komórka Smile
od lewej do prawej:
- LTD VB-400, baryton. Kupilem sobie, a co, wreszcie normalny rozstaw progówSmile
- gmr bassforce custom 6,
- Kania 7str Explorer kumpla. Wyjebiste w kosmos wiosło.
EDYTA: oczywiście, że to jest FIREBIRD. coś mi się na mózg rzuciło chyba Smile - thx Krzysztof za sprostowanie Smile
[Obrazek: gity_heswwwn.jpg]

Tyle.
GMRs - sansamp PSA 1.1 - TC G-Major - Taurus TH-Cross -TN410
Absynth
Odpowiedz
gdzie kupowałeś tego LTD ? i jaka cena ?
Odpowiedz
Na zaprzyjaźnionym forum sewęstryng.pl
1600 zł z transportem żeby być szczerym. Fajne wiosło na iemdżi (jak wszystkie moje sprzęty, tak jakoś wyszło Smile). Tylko na łeb leci, ale to wielkim problemem nie jest.
Absynth
Odpowiedz
Nie Explorer a Firebird Wink
Fajowa gitarka.
FIESTA RED
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
--------------------------------------------------
Kupię przetwornik 'Mudbucker' oraz gryf do Pb/Jb
Odpowiedz
(06-09-2011, 08:57 PM)Krzysztof napisał(a): Nie Explorer a Firebird Wink
Fajowa gitarka.

exaxtly. raz ze firebird, dwa ze fajowa, tylko menzure sobie zrobil za krotka IMHO, ale jego wybór. Ma tam kilka ciekawych rozwiązań, zajebiste pikapy bare knuckle i gra to, że nie powiem, całkiem dobrze.
Absynth
Odpowiedz
witam
(06-08-2011, 10:20 PM)Pecu napisał(a): No nic lepszego nie mam... Cyknę coś całości jak będę miał okazję Smile
Paczka jest z 1994 roku. O ile dobrze pamiętam kupiłem ją od wajznera, ale głowy nie dam Wink

Tak, tak... to była kiedyś moja paczka, a wcześniej należała do Puszka123, he he.
A lodówka zostaje. Dzisiaj na próbie przeszła chrzest bojowy. Pozytywnie, he he.

pozdrawiam
wajzner
witam, he he, pozdrawiam
Odpowiedz
(06-10-2011, 09:51 PM)wajzner napisał(a): witam
(06-08-2011, 10:20 PM)Pecu napisał(a): No nic lepszego nie mam... Cyknę coś całości jak będę miał okazję Smile

Tak, tak... to była kiedyś moja paczka, a wcześniej należała do Puszka123, he he.
A lodówka zostaje. Dzisiaj na próbie przeszła chrzest bojowy. Pozytywnie, he he.

pozdrawiam
wajzner

jakos mnie nie dziwi te wynik chrztestu Tongue

8x10 Forever

Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
bardzo fajny wintydżow zestaw Smile napierdziela aż miło Big Grin a jego największą wadą jest to, że nie jest mój :/
[Obrazek: 20110611132747.jpg]
[Obrazek: 20110611132810.jpg][Obrazek: 20110611132821.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości