Forum Pilicha nie będzie
jak na razie działa wyśmienicie i tylko Ty narzekasz Emotka_2755
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
hubert, ten burdel to wlasnie potega tego forum. nie musisz szukac po konkretnych dzialach, tylko wszystko masz podane na jednej stronie i przylaczasz sie do dyskusji.
Odpowiedz
ale i tak was kocham miśki :*
[Obrazek: IPdetect482127.jpg]
Odpowiedz
(05-18-2010, 10:45 AM)Burning napisał(a): Klagshooter - szczerze?
co nas tutaj obchodzą powody zamknięcia starego forum?
Oni chcieli forum full-profi, my robimy forum społeczności basistów.
Razem z gadaniem o Maryni dość wybiórczo.
O to, to.
"Forum Basistów", a nie "Forum Muzyczno-Basowe" bardziej pasuje do naszego grajdołka Wink
Odpowiedz
(05-18-2010, 11:43 AM)paka napisał(a): hubert, ten burdel to wlasnie potega tego forum. nie musisz szukac po konkretnych dzialach, tylko wszystko masz podane na jednej stronie i przylaczasz sie do dyskusji.

+666
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
no i tak to wygląda.
to co jedni nazywają burdlem inni nazywają potęgą tego forum Tongue
nie dogodzisz Smile no dobra, ja wracam do pracy. cu Smile
[Obrazek: IPdetect482127.jpg]
Odpowiedz
(05-18-2010, 11:51 AM)Burning napisał(a):
(05-18-2010, 11:43 AM)paka napisał(a): hubert, ten burdel to wlasnie potega tego forum. nie musisz szukac po konkretnych dzialach, tylko wszystko masz podane na jednej stronie i przylaczasz sie do dyskusji.

+666

Chłopcy, to mi się tutaj właśnie podoba. Staram się tylko pomóc klangowi w rozwiązaniu sytuacji Smile Ja tam nie mam problemu żadnego z przeglądaniem, czy pisaniem na tym forum. Podoba mi się tutaj i zostaje na zawsze Smile
Odpowiedz
Żeby nam zaraz jakiś luter czy inny nie wyskoczył i reformował forum Wink
Zostawcie titanica!
Odpowiedz
Dajcie większe avatary!
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Ściągam sprzęt z Usa. Info na pw.
Odpowiedz
(05-18-2010, 02:47 PM)jabłecznik napisał(a): Dajcie większe avatary!

Hej Wink

Tak a'propos avatarów - to szczególnie ten Bugera mógłby byc większy Wink

łapię się na tym, że zasiadam do czytania forum a kończę gapiąc się na avatar bugera - matko . . . taki stary chłop Wink

Co do powrotu WD i tego forum - to działa, informacje te mniej i te bardziej istotne powoli zostaną odbudowane/przywrócone i o to chodzi
Odpowiedz
No, Gładki uważaj sobie, znam Twojego szwagra Wink)
Odpowiedz
(05-18-2010, 02:58 PM)Gladzilla napisał(a):
(05-18-2010, 02:47 PM)jabłecznik napisał(a): Dajcie większe avatary!

Hej Wink

Tak a'propos avatarów - to szczególnie ten Bugera mógłby byc większy Wink

łapię się na tym, że zasiadam do czytania forum a kończę gapiąc się na avatar bugera - matko . . . taki stary chłop Wink

Hłe, hłe mrgreen mrgreen Emotka_2392

P.S Nawet nie wiecie jak się nakombinowałem, żeby go ustawić. Pierwotnie był troszke większy i musiałem zmniejszać wagę i rozmiar. Ale pomimo to i tak się nie udało. Ostatecznie dałem link do avatara i forum go jakoś przyjęło. Tak więc również się przyłączam do troszke większych avatarów Emotka_2497
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
(05-18-2010, 11:51 AM)Burning napisał(a):

+666

Mi też się tak podoba jak jest. Nie róbmy rewolucji na siłę Tongue
Odpowiedz
Z tymi avatarami to jestem za!
Moje bimbały nie dyndają tak wyraźnie jak na WD mrgreen
No i ostatnio Bartka Węgorka ściągnąłem swoim skorumpowanym wzrokiem na nowe forum Smile
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
nie bedzie wiekszych avatarowWink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości