Moarrr Drive B-HOOD
Rainbow 
handy:
Niezła kolekcja Big Grin

Ostatnio pojawiają się myśli, aby zamienić VT na GT2 + jakiś OD/DIST, ale przypuszczam, że wcale na zdrowie by mi to nie wyszło Wink

EDIT: Członki zaktualizowane Tongue
OMG
Odpowiedz
Brylanciku Kochany, dopisz mnie z moim Sansampem Programmable i Fulltone'em MOSFET Bass Drive D: Tylko fotki zrobię, jak będę na salce, czyli jakoś nieprędko :C
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
No to ja też poproszę o numerek z moim Sansampem Programowalnym, przed którym był MXR Bass Di, a jeszcze wcześniej Boss ODB-3.
Fotki wrzucę, jak zrobię Tongue
Odpowiedz
Jeszcze jedna próbka Piestro, tym razem przez Selmera i pakę z pieca LDM Wink

http://soundcloud.com/sledziowy/piestroselmer
Odpowiedz
oj, przydałby mi się taki germanowy tłuszczyk Smile
Odpowiedz
Rainbow 
Aktualna fotka Wink

[Obrazek: 6qumwk.jpg]
OMG
Odpowiedz
(08-31-2011, 08:30 PM)Brylant napisał(a): Aktualna fotka Wink

[Obrazek: 6qumwk.jpg]

bardzo figlarny zestaw Tongue Emotka_2755
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
Rainbow 
(08-31-2011, 08:53 PM)Fabian napisał(a): no i co, potrzeba ci wiecej? Wink

Tak - lepszego wzmacniacza mrpink
OMG
Odpowiedz
(08-31-2011, 10:58 AM)citizenkane napisał(a): oj, przydałby mi się taki germanowy tłuszczyk Smile
Germanu tam mało, więcej lampy i silikonu Idea
Odpowiedz
(09-01-2011, 05:32 AM)pinio napisał(a):
(08-31-2011, 10:58 AM)citizenkane napisał(a): oj, przydałby mi się taki germanowy tłuszczyk Smile
Germanu tam mało, więcej lampy i silikonu Idea

lampy? chytry
Odpowiedz
pewnie już po fuzziorze jest lampior Smile
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Piestro ma przełącznik 3-pozycyjny: drive z samego fuzza (tak bodaj jest na próbce - duża ziarnistość i niska kompresja), dodatkowo obcinacz na germanie (lekki kompres i nadal dość duże ziarno) oraz dołączane diody silikonowe (selekcjonowane na ucho - większy kompres i nieco siareczki).
Za Piestro jest Selmer czyli lampka.
Odpowiedz
A Selmer ma w pień wyciętą górę, stąd nie ma siary i zgrzytania, i o szczyptę podbity dół - robi się tłusto. A to i tak nagrane przez mp3 Wink

Jeszcze dla ciekawostki pokażę coś takiego:

http://soundcloud.com/sledziowy/selmer-power

Tak gra Selmer po włączeniu "power", ale przed włączeniem "stand by" - wtedy powinna być absolutna cisza, a dzieją się takie kosmiczne anomalie harmoniczne. Gra bardzo cichutko i nie ma dołu, ale robi się niezły fuzz - podobny jest jak się rozkręci piec do granicy ekstremum decybelowego Wink
Odpowiedz
sledz: chyba każdy lampiak tak ma.. przynajmniej JCM800, JVM400H i SVT-CL Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Poważnie? Nie spotkałem się z tym jeszcze, a może nie sprawdzałem po prostu. To nie szkodzi niczemu, można napierdalać?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości