Klinika GASu
Dawno Cię Alfik nie było Big Grin Brylant sobie robi jajca po prostu Smile
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Cytat:Termin "troll" bywa nadużywany na dyskusyjnych forach internetowych. Niektóre osoby mianem tym określają dyskutanta, który przedstawia zagadnienia dla kogoś niewygodne lub za trudne do merytorycznego, szerszego omówienia. Nie każda bowiem kontrowersyjna, poruszająca trudne zagadnienia i mogąca kogoś bulwersować wypowiedź jest zaraz formą trollingu.
Odpowiedz
Rainbow 
(09-26-2011, 02:01 PM)Alfik napisał(a):
(09-26-2011, 01:33 PM)Brylant napisał(a):
(09-26-2011, 01:04 PM)herp napisał(a): Alfik - forumowy chuj. mrgreen

Bardziej forumowy troll Tongue

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie

poczytaj sobie troszkę...

Masz coś do zarzucenia treściom merytorycznym zawartym w moich wypowiedziach???

a Chujem owszem jestem...

Rany, toc to zart byl Wink A poza tym mialem na mysli troche bardziej aktualna wersje trolla (trollface), ktora uzywa sie w troche innych sytuacjach, anizeli ta wersja z wiki Smile
OMG
Odpowiedz
(09-26-2011, 01:00 PM)Alfik napisał(a): grałem już na trzech takich wszystkie głuche...

Ja na jednym, ale głuchy nie był. Za to trafiłem na średnio fajnego US Standarda. Byłem ciekaw jak zabrzmi jak mu się zmieni strunki i zrobi setup, ale nie byłem na tyle ciekaw, żeby płacić za ten test 6000zł Wink Trza uważać kurde trza!!

A nafajniejsze na forum jest to, że nieważne co kto napisze, każdy i tak po wyłączeniu kompa będzie grał po swojemu Wink
Odpowiedz
mam wielki GAS na octaver MXR'a Tongue nie wiem nawet czy bym go w kapeli wykorzystywał, ale GAS mam Big Grin
Odpowiedz
Rainbow 
A mnie znowu łapie GAS na to:

[Obrazek: jack_casady_bass.jpg]

Oraz coraz bardziej na to:

[Obrazek: FenderTonyFranklinFretlessPbassLARGE.jpg]
OMG
Odpowiedz
(09-26-2011, 07:28 PM)Brylant napisał(a): A mnie znowu łapie GAS na to:

To wiosło po prostu genialnie brzmi w rozkręconą lampę, kosmos, kosmos, kosmos, ale na sucho - plus minus przeciętnie, co kto lubi.
Odpowiedz
Rainbow 
(09-26-2011, 07:37 PM)sledz napisał(a):
(09-26-2011, 07:28 PM)Brylant napisał(a): A mnie znowu łapie GAS na to:

To wiosło po prostu genialnie brzmi w rozkręconą lampę, kosmos, kosmos, kosmos, ale na sucho - plus minus przeciętnie, co kto lubi.

A kto chce na sucho grać na tym? mrpink
OMG
Odpowiedz
No nie wiem, w sieci nie znalazłem należytych próbek. To to jest nic, psia mać, do tego wiosła powinni Selmera dodawać w komplecie i cały świat zabrzmiałby wspaniale. Samo z siebie wiosło ładnie mruczy i jest bardzo dynamiczne z selektywnym dołem, ale nie ma za grosz głębi i punchu.
Odpowiedz
Rainbow 
(09-26-2011, 07:42 PM)sledz napisał(a): No nie wiem, w sieci nie znalazłem należytych próbek. To to jest nic, psia mać, do tego wiosła powinni Selmera dodawać w komplecie i cały świat zabrzmiałby zajebiście.

I tak już na tej próbce brzmi genialnie i prawie sprawiła, że dzisiaj zamiast Rycha miałbym właśnie tego Epi Wink Ale kobita mnie w porę zniechęciła mrpink
OMG
Odpowiedz
(09-26-2011, 07:25 PM)Viking napisał(a): mam wielki GAS na octaver MXR'a Tongue nie wiem nawet czy bym go w kapeli wykorzystywał, ale GAS mam Big Grin

MXR tylko przed przesterem! Z ampegiem zajebiście by Ci gruził!

Generalnie jestem zdania że octaver i przester to para stworzona dla siebie. A jak już w to zamieszać wah'a... Eh, cuda na patyku!
Odpowiedz
mi dziś GASy minęły
Jazz -> SVT-CL -> Deathmanu = miazga!
dwie rozkręcone gitary, blasty z nagłośnioną stopą.. co tam - przecinak jest, dół podbudowany
siedzi w miksie, wszystko czytelne, a jak zostaję sam to też brzmi Smile

Casady'ego to bym sobie do domu kupił Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Ajajaj...FAP slina

[Obrazek: attachment.php?attachmentid=227003&d=1315491149]
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
http://snazzyfx.com/tracercity.html pragnąćBig Grin!
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
(09-27-2011, 09:38 PM)SUVV napisał(a): Ajajaj...FAP slina

[Obrazek: attachment.php?attachmentid=227003&d=1315491149]

A tam ! Nie lepiej Sandberga ? Ja do nowych Fendachów nie mam przekonania :/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości