Toontrack Superior Drummer 2.0
kojarzę - silną kompresją wydobywamy niuanse, a główny sygnał zostawiamy nie ruszony dla pełnego zakresu dynamiki
imho po dobrze zrobionej kompresji werbla i dobrze granych blachach to nie jest konieczne Smile

moja uwaga dotycząca spłaszczania dynamiki w nowoczesnym metalu nie ma nic wspólnego z NY compression Emotka_2755
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(09-21-2011, 10:56 AM)Burning napisał(a): nie ma nic gorszego niż spłaszczone dynamicznie bębny (jak ja nienawidze nowoczesnego deathmetalu za to :S )
To się nazywa magnetyczny defik.Wink
"Podstawową sprawą jest jednak to, żeby gitara basowa wisiała na jajach, jeśli ktoś wiesza sobie wiosło pod brodą jest dla mnie skończony." jj
Odpowiedz
A czym/jak potraktować werbel w ez, żeby brzmiał a la metal lata 80 - te?
http://www.youtube.com/watch?v=xjs5f4gEv_w
"Podstawową sprawą jest jednak to, żeby gitara basowa wisiała na jajach, jeśli ktoś wiesza sobie wiosło pod brodą jest dla mnie skończony." jj
Odpowiedz
najpierw pobaw się gate'em, a potem pogłos typu plate obcięty na 350Hz
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości