Zdjęcia Sprzętu!
A to widzisz, pomyliło mi się właśnie z tymi modelami. My bad.
Odpowiedz
Jak bardzo trzeba mieć spaczony zmysł estetyczny, żeby pakować do takiej basówki trójkątne markery a'la glam metalowe Ibanezy.
Fender JB MIJ '92 -> BOSS ME50B/BOSS ODB-3 -> Digitech Jamman -> Markbass LittleMark 250 -> Hartke 410TP / David Eden RB1 (AMD Athlon)
Odpowiedz
tak czy siak, takie hollow musza nieciemsko gadac slina
Odpowiedz
mi sie podoba ten 3cinowo/brylantowy zielony, bo nie ma markerów
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
[Obrazek: 5785753442_c8e995e465_b.jpg]
[Obrazek: 5785215443_60aa701da0_b.jpg]
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
co to? Rybski?

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
roscoe
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
[Obrazek: fender_roscoe_beck_iv_hb.jpg]

Najładniejszy Roscoe jakiego widziałem Wink
Odpowiedz
(09-30-2011, 07:50 PM)mazdah napisał(a): [Obrazek: fender_roscoe_beck_iv_hb.jpg]

Najładniejszy Roscoe jakiego widziałem Wink

One ogółem są ładne Smile. Szóstka srogo wygląda.

http://www.youtube.com/watch?v=WVUooONu8LU
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Szkoda, że Ed F. testu tego basu nie natrzaskał. Ciekawe, to gra w różnych konfiguracjach. Zapowiada się superancko.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
chętnie kupię dobrze rozegranego roscoe, gdy będę miał 40 na karku Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(09-30-2011, 06:36 PM)zwinny napisał(a): [Obrazek: 5785753442_c8e995e465_b.jpg]

slinaslinaslinaslinaslina
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
Kupiony kilka miesięcy temu OLP Tony Levin. takie instrumenty utwierdzają mnie w przekonaniu, że cała ta pogoń za sprzętem często okazuje się mało warta a wysoka cena nie gwarantuje jakości odpowiadającej wydanym pięniąszkom . Mam Yamahę TRB, mam Carvina LB 6 , nie można im odmówić statusu świetnych gitar, jednak najczęściej używam tego OLP. Sprawdza się znakomicie w grze sekcyjnej, pięknie wpasowuje się w miks, struna H brzmi potężnie co nie zawsze ma miejsce w nawet droższych instrumentach. Po zamontowaniu przetwornika i elektroniki Seymour - Duncan wrażenia są jeszcze lepsze.
Jedyne co , to nie mogę zrozumieć czemu projektanci tego przetwornika środkowe cewki umieścili najwyżej, a skrajne bardzo nisko. W efekcie struna A brzmi glosniej od pozostałych, tak ,ze muszę na mostku struny (ich wysokość) ustawiać w lekki łuk co nie bardzo mi odpowiada.

Podsumowując - daję sobie spokój z gitarami powyżej 3000 , choć cena jaką dalem za Olp jest mega śmieszna w porównaniu nawet do 3 tys. . Szkoda, że wśród tych starych azjatyckich basów nie ma 5-tek.

[Obrazek: olp.jpg]
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl 
Odpowiedz
Ładny!

Grałem na takim w sklepie, brzmiał ŚWIETNIE (miałem wtedy sr5 prawdziwego - porównywałem oba obok siebie), niestety jakość wykonania była fatalna - gdyby nie to, kupiłbym go. Jeśli trafiłeś egzemplarz wykonany dobrze i brzmi jak tamten, to faktycznie pogratulować.
Odpowiedz
Jest wykonany solidnie, ale jakieś kosmetyczne niedopatrzenia by się znalazły. Przy okazji wymiany elektroniki lutnik skorygował kąt łaczenia gryfu z korpusem i tyle. Bardzo duża wygoda gry i wszystko się odzywa jak nalezy Smile
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 47 gości