Klinika GASu
Rainbow 
Robię się sentymentalny Tongue

[Obrazek: Pegasus.jpg]
OMG
Odpowiedz
Łaaaaaaaaa miazga. Kilka lat temu odświeżyłem sobie na emulatorze kilka gier. Teraźniejsze gry to gówno w porównaniu do snesa pegasusa itp.
Odpowiedz
Ze wspollokatorem spedzilismy jedna z poprzednich sesji nad Contrą! FUCK YEAH!
Odpowiedz
[Obrazek: amazon-kindle-dx.jpg]

GAS...
Odpowiedz
Rainbow 
Pf... nudny się robisz Tongue
OMG
Odpowiedz
Ty też :*
Odpowiedz
Rainbow 
Sorry, ale Pegasus vs. jakieś pierdzipudełko do czytania... Normalnie, legalnie i oralnie se kpisz mrpink
OMG
Odpowiedz
No Ty chyba kpisz. Na Pegasusie nie zarobisz pieniędzy. Na czytaniu publikacji naukowych i przelewaniu ich na magisterkę raczej tak mrgreen
Odpowiedz
Rainbow 
Tylko jak to się mówi: piniądze to nie wszystko, a przypomnienie sobie części dzieciństwa jest bezcenne chytry Na zarobienie kasy jest milion innych sposobów. Więc sorry, ale idź pan z tym wynalazkiem w piździec! mrpink
OMG
Odpowiedz
(10-12-2011, 01:40 PM)herp napisał(a): No Ty chyba kpisz. Na Pegasusie nie zarobisz pieniędzy. Na czytaniu publikacji naukowych i przelewaniu ich na magisterkę raczej tak mrgreen

ta, patrz bo...

a mój Peguś sobie czeka na nowy zasilacz mrgreen
Odpowiedz
A ja mam sprawnego, ale tylko z jednym padem... :<
Odpowiedz
[Obrazek: 5933902885_ce7f9b54bd_o.jpg]

co to za Yamaha ? bo właśnie dostałem zajebistego GAS-u na nią slina
Odpowiedz
Rainbow 
Yamaha BB2004 Smile
OMG
Odpowiedz
(10-12-2011, 01:58 PM)Brylant napisał(a): Yamaha BB2004 Smile

podziękował Emotka_2755
Odpowiedz
(10-12-2011, 01:45 PM)Brylant napisał(a): Tylko jak to się mówi: piniądze to nie wszystko, a przypomnienie sobie części dzieciństwa jest bezcenne chytry Na zarobienie kasy jest milion innych sposobów. Więc sorry, ale idź pan z tym wynalazkiem w piździec! mrpink

Wiedza i erudycja są dla mnie wartościami wyższymi aniżeli wspomnienia. Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości