Liczba postów: 238
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
A skąd wiadomo że Vietnam ? :O ?
Bo jest dwu letni. A poza da się odszyfrować napis "Designed in USA, Made in Vietnam" obok loga Louda.
Ale czy to w czymś szkodzi? I tak jest robiony na częściach z resztek magazynowych, tak jak mój chiński B200R z głośnikiem SLM (SIC!) czy lodówka z amerykańskimi głośnikami
Liczba postów: 238
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
05-31-2010, 02:20 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-31-2010, 02:22 PM przez thot.)
Ja ogrywając SVT-4 pro i 410HLF made in Vietnam, byłem bardzo rozczarowany. Teraz nie mogę się przemóc do tej firmy, ale chętnie bym ograł jeszcze raz w warunkach próbowych SVT 4 made in USA na aguilarku.
4pro + HLF to bardzo często spotykany zestaw, jednak ta paczka jest dość specyficzna i mało komu pasuje. Moje doświadczenia z azjatyckimi ampegami nie są zbyt szerokie, poza właśnie paczką i combem grałem też na koreańskim SVT-3pro. Wyglądał tandetnie, ale zap**dalał niesamowicie.
Liczba postów: 1072
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
śliczny ten head
rodem z fallouta.
ja tam bym brał
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3
Liczba postów: 2419
Liczba wątków: 36
Reputacja:
1
bo to nie kolumna TE, tylko "Kolumna Box 4x10 410 Nowe Celestion BL10-150"
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Łatwa ewentualna odsprzedaż jest dla mnie istotna, wobec tego daruje sobie te wynalazki. O ashdownach naczytałem sie negatywnych opinii.
Rozumiem że mam szukać heada taurusa/ może GK backline i do tego jakaś paczka NB/DMNF/??? I do 1700zł bedzei najlepsiejsze wyjscie