ALLEGRO - prośby, pytania, kwiatki - BEZ OGŁASZANIA SIĘ
http://www.allegro.pl/item1056261477_amp..._810e.html
Ktoś od nas z forum ? Zdaje się, że niezła oferta, sprzęt wygląda na zadbany i sprawny, jedynie zero komentarzy nie jest dobra informacją.
Odpowiedz
Cena, fakt że to vietnamiec jakoś mnie nie przekonuje do tej okazji Wink
Odpowiedz
A skąd wiadomo że Vietnam ? :O ?
Odpowiedz
Bo jest dwu letni. A poza da się odszyfrować napis "Designed in USA, Made in Vietnam" obok loga Louda.

Ale czy to w czymś szkodzi? I tak jest robiony na częściach z resztek magazynowych, tak jak mój chiński B200R z głośnikiem SLM (SIC!) czy lodówka z amerykańskimi głośnikami
Odpowiedz
Ja ogrywając SVT-4 pro i 410HLF made in Vietnam, byłem bardzo rozczarowany. Teraz nie mogę się przemóc do tej firmy, ale chętnie bym ograł jeszcze raz w warunkach próbowych SVT 4 made in USA na aguilarku.
Odpowiedz
4pro + HLF to bardzo często spotykany zestaw, jednak ta paczka jest dość specyficzna i mało komu pasuje. Moje doświadczenia z azjatyckimi ampegami nie są zbyt szerokie, poza właśnie paczką i combem grałem też na koreańskim SVT-3pro. Wyglądał tandetnie, ale zap**dalał niesamowicie.
Odpowiedz
Ja mam HLF vietnam i wcale nie narzekam... Nie jest to aguilar (którego mam w planach) ale daje radę Smile

Co do setu CL+810 vietnam... sorry ale za te pieniądze już bym się nie skusił na skośnookie nagłośnienie (tak...trochę jestem rasistą Tongue ) bo za tą kasę mam inne fajne graty
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Ciekawe:
http://allegro.pl/item1062289120_gitara_..._eb_3.html
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Ściągam sprzęt z Usa. Info na pw.
Odpowiedz
Witam.
Przeglądam forum od dłuższego czasu, jeszcze na starej domenie, ale dopiero teraz zdecydowałem sie na założenie konta, oto mój pierwszy post Smile

Mam pytanie dotyczące takiego zestawu:
http://allegro.pl/item1063620757_trace_e...ies_6.html
http://allegro.pl/item1063617980_kolumna...0_150.html

Szukam fajnego nagłośnienia mając odłożone jakieś 1700 pln. Nigdy nie grałem na TE. Warto to pojechać ograć czy lepiej zainteresować się czymś bardziej hmm współczesnym ? Na co zwrócić uwagę ?
Mam nadzieję że to odpowiedni topic.
Odpowiedz
śliczny ten head Big Grin rodem z fallouta.

ja tam bym brał
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3

Odpowiedz
Head jak najbardziej, ale z tą kolumną to trochę przesada. Logo TE nie wygląda zbyt wiarygodnie i jak Trace Elliot to raczej nie brzmi. A za 800 zł (a anwet dużo mniej) możesz kupić coś sprawdzonego, chociażby ashdowna MAG 410, którego w razie czego bez problemu myślę sprzedasz Wink
Odpowiedz
bo to nie kolumna TE, tylko "Kolumna Box 4x10 410 Nowe Celestion BL10-150"
Odpowiedz
(06-03-2010, 05:09 PM)DEFENCE napisał(a): bo to nie kolumna TE, tylko "Kolumna Box 4x10 410 Nowe Celestion BL10-150"

[Obrazek: z4522752X.jpg] Wiem o tym i dlatego uważam, że słabo wygląda stylizowanie czegoś co nie jest TE na TE mrgreen Nie wiem jak brzmi ten Box, ale wydaje mi się, że za 800zł można kupić albo coś co zabrzmi lepiej ( np. Noisy Boxa używanego jakiegoś) albo coś co nie zabrzmi lepiej, ale można to będzie w przyszłości bez problemu sprzedać i zamienić na coś lepszego Wink
Odpowiedz
[Obrazek: ya-rly-18009.jpg]

no ba że lepiej kupić coś innego :p
Odpowiedz
Łatwa ewentualna odsprzedaż jest dla mnie istotna, wobec tego daruje sobie te wynalazki. O ashdownach naczytałem sie negatywnych opinii.
Rozumiem że mam szukać heada taurusa/ może GK backline i do tego jakaś paczka NB/DMNF/??? I do 1700zł bedzei najlepsiejsze wyjscie
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości