4x10, 2x10,1x15 itd... czyli wszystko na temat paczek
(06-03-2010, 08:17 AM)DEFENCE napisał(a): Ma ktoś może kolumnę 4x8 lub 8x8? Chętnie przetestuję np Henry 8x8.

Aval chyba coś kiedyś wspominał, że miał taką na sali.
Ale mogło mi się coś pokręcić Wink.
Odpowiedz
Aval miał henry 8x8 na sali na 100%
Odpowiedz
ktos na forum na 100% ma
Odpowiedz
ja miałem kombo V-type 4x8", teraz ma je oiJoe z poprzedniego forum.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Hej. Ja na 100% mam 4x8. Neodym. Jest bardzo git.
Maruszczyk Elwood X5A + Euphonic Audio iAMP 800 + NoisyBox 48
Odpowiedz
kłamiesz - niedodym nie może być git Wink

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(06-04-2010, 09:20 AM)Burning napisał(a): kłamiesz - niedodym nie może być git Wink

Kłamiesz - noedym bywa git Wink
Odpowiedz
bo zrobił go Noe? Wink

Odpowiedz
bo Tobie by spadło -14 do bycia git, jakby cała reszta też grała na CL-ce i ferrytach Wink

Emotka_2755
Odpowiedz
Noe, lub nawet Neo. ;] Raczej dodymane są. Zresztą nie mówiłem, że są 'git' tylko 'bardzo git'. Tongue
Tak swoją drogą to we czwartek grać będę na mojej paczuszce w Dobrej Karmie, można posłuchać. Chociaż ja to ustawiać brzmienia nie umiem Tongue

Pozdr.
Odpowiedz
neo kompletnie mnie nie interesuje
Odpowiedz
To w takim razie powodzenia w dalszych poszukiwaniach. Emotka_2497
Odpowiedz
Co powiecie na temat paczki 6x10" SWR Goliath Senior?
http://eluktrick.bandcamp.com
Ibanez Roadstar II RB650 (DiMarzio DP122) + Ampeg V4BH & SVT-CL + Trace Elliot 1048H
Odpowiedz
Miałem Goliatha II Juniora 2x10 i Goliatha III 4x10, obie paczki brzmiały cudownie... Jest okazja na allegro własnie na tego seniora, jeżeli jest sprawny to bym brał bez zastanowienia. Zagrasz na tym wszystko, jest bardzo głośna, dynamiczna, selektywna, nie zamula.
Odpowiedz
wahrocker miał taką napędzał ja Ampegiem SVT2 i GK 800RB napisz do niego może cos skrobnie w temacie Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 132 gości