Efekty, Pedalboardy - zdjęcia, testy, opinie
Majek - wlasnie ze wzgledu na opcje "studio" Aphex u mnie juz nie gosci, mam bardzo powazny kompresor w racku Wink
Odpowiedz
(11-08-2011, 12:16 PM)dr Szelma napisał(a): Majek - wlasnie ze wzgledu na opcje "studio" Aphex u mnie juz nie gosci, mam bardzo powazny kompresor w racku Wink
Ale ja potrzebuję coś do wpięcia w tor sygnału przed headem, więc w grę wchodzą kostkowe kompresory Smile

Zapraszam na stronę mojego bandu Omni mOdO- http://www.facebook.com/OmnimOdO
Odpowiedz
(11-07-2011, 06:04 PM)dr Szelma napisał(a): +1 zakwas - w moim przypadku tak dokladnie jest Smile

Ok, wszystko jasne Smile
Stingray4/Tokai Jazz Bass/Greco Precel/Microkorg ->Korg Pitchblack - BF2 - OC2 - OC2 - LPB-1 - CEB - Zoom ms60B - DigiTech bass synth wah - mooer slow engine - TC flashback - SA Manta - Joyo American - Joyo ult drive - Digitech Jamman Stereo -> ASH ABM 300 -> TC RS212
Odpowiedz
Fabian: czerwone pole to peak, jak tam wlezie szczałka od czasu do czasu, to nic nie ujarasz Smile
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Co to jest za czarna maź którą nakładają producenci efektów na płytkę? czy tylko chodzi oto by nie było widać części by kopiować je czy jakieś zabezpieczenie czy cuś.
Odpowiedz
(11-09-2011, 08:25 PM)depravedsouls napisał(a): Co to jest za czarna maź którą nakładają producenci efektów na płytkę? czy tylko chodzi oto by nie było widać części by kopiować je czy jakieś zabezpieczenie czy cuś.

zeby nie kopiowac, dokladnie
Odpowiedz
Rainbow 
Pany, a zwłaszcza Jetofuj Wink Jaki fuzz, który mniej więcej gadałby jak to, z takimi możliwościami? Mile widziane "tańsze" propozycje Wink

EDIT: Chyba, że Pinio potrafiłby coś zmajstrować chytry
OMG
Odpowiedz
Mój drogi, to jest nic innego jak rozbudowany Big Muff (na 99% zielony Sovtek).
Odpowiedz
a zielony bigmuff w połączeniu z preclem Ci sie podobał Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Rainbow 
No i wypas! Big Grin
OMG
Odpowiedz
Z tym że powyższy fuzz ma rozbudowaną regulację tonu, można sobie chociażby dodać środka, czego w normalnym Muffie nie uświadczysz, a to radykalnie zmienia jego brzmienie.
Odpowiedz
Rainbow 
Hmmm, a jakby poprosić Pinia o kopię takiego Muffa z bajerami? Czy raczej będzie to dość trudne do wykonania?
OMG
Odpowiedz
(11-09-2011, 11:14 PM)Brylant napisał(a): Pany, a zwłaszcza Jetofuj Wink Jaki fuzz, który mniej więcej gadałby jak to, z takimi możliwościami? Mile widziane "tańsze" propozycje Wink

gdzie to mozna kupic i za ile?
Odpowiedz
(11-10-2011, 07:41 AM)n1h1l napisał(a):
(11-09-2011, 11:14 PM)Brylant napisał(a): Pany, a zwłaszcza Jetofuj Wink Jaki fuzz, który mniej więcej gadałby jak to, z takimi możliwościami? Mile widziane "tańsze" propozycje Wink

gdzie to mozna kupic i za ile?

ogień z dupy jak dla mnie Emotka_2755
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
Earthbound Audio zakończyło swoją działalność kilka tygodni temu. Po raz drugi w swej historii zresztą, ale wydaje się, że tym razem definitywnie. Więc jak ktoś poważnie myśli o tym fuzzie, to polecam zainteresować się od razu, bo na fleaBay'u dostępne są jeszcze dwie nowe sztuki, a potem będzie lipa.

Aha, a Pinio z pewnością sobie poradzi z Muffem z bajerami. Z tym że nie ma czegoś takiego jak jedno jedyne brzmienie Big Muffa Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 118 gości