(11-22-2011, 10:03 AM)groza napisał(a): (11-21-2011, 06:18 PM)Asmo napisał(a): Ogólnie zastanawiam się nad SWRem 350 albo 350x. Edeny WT ktoś miał okazję zbadać? Do tego chyba jeszcze jakieś tam trejsy, ale to kwestia szczęśliwego trafu na alledrogo. Ma ktoś jeszcze jakieś ew. pomysły co mogłoby się sprawdzić?
Miałem edena (brzmienie wykonane z pluszowego dużego misia), sm500 (brzmienie wykonane z szkła) i trejsy (brzmienie wykonane z gumy) dwa. To kompletnie różne wzmaki - czy aby na pewno wiesz czego szukasz?
ja mialem jeszcze wiecej swr-ów ale gorza generalnie trafnie je opisal...
podpisuje sie pod pytaniem - czy aby na pewno wiesz czego szukasz?
swr generalnie zawsze szlachetnie bedzie brzmial, przezroczyscie, wiec raczej na jakiego padnie na tego bęc

najlepiej oczywiscie trafic pre-fender era - jednak lepsza jakosc komponentow... generalnie - ja polecam te wzmaki, mialem, sprzedawalem i tak kilka razy, teraz juz mam i zatrzymam

zylete i twardosc bedziesz mial na starcie, jak zechcesz miekko, to trzeba bedzie ruszyc gałami ale tez da rade osiagnac.
Defence - ogolnie rzecz biorac tok rozumowania sie zgadza - lepiej wypadaja pre fendery od fender era ale dramatycznej przepasci nie ma, schematy roznia sie niewiele, bardziej do glosu doszla polityka oszczedzania na jakosci czesci, ale wciaz - w efekcie koncowym nie ma zdrady

jestem maniakiem, to musze miec pre-fender, zeby zadne czesci nie mialy nadruku made in china...

nowe sa skladane w usa ale czesci zamawiane w chinach, dobry sort, ale ten napis mię mierzi...