A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
boże, jaki upierdzielony ten mayo...
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Groza i kostka Smile. Faajny ten mayo, fajny, pasuje Ci.

Ale nie zazdroszcze, bo do mnie by nie pasowal za cholere. On ma troche wieksza deche od jazza?
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
(12-29-2011, 11:46 AM)groza napisał(a): Jaco momentami też miał trochę tak w stronę pionu. Z młodzieży to Fieldy tak gra. Ja w paru numerach też - tych gdzie gram najniżej i najmocniej jest mi tak najwygodniej.

Ja gram z takim ustawieniem jak w avatarze, chyba odkąd pamiętam (koło 93-go zaczynałem - bynajmniej Korn był mało spopularyzowany wtedy, więc ciężko powiedzieć abym uległ trendowi). Tylko, że pierwsze lata to była fascynacja klangiem i bas na klacie (gryf do góry) Smile a potem przechylenie basu zostało, ale instrument poszedł w kierunku jaj, jak wróciłem do kostki. Po prostu zawsze wybierałem ustawienie optymalne (dla mnie) ergonomicznie, aby nie męczyć rąk. Przy kształcie body typu thunderbirdowaty Rex ma to kolosalne znaczenie, chociażby dlatego, że instrument nie leci tak na główkę...

BTW - kształt body tego Mayo - to nie moja bajka... Podoba mi się ten efekt a'la brud w tym świetle, ale body (jak dla mnie) dużo fajniejsze ma GMR bassforce. W Mayo chyba najbardziej koliduje z moim gustem to górne zakrzywione skrzydło... Jakby było bardziej kluskowate w stronę spectorowskiego NS-a, tudzież po prostu Leosiowate... Smile
Odpowiedz
UWAGA
Etiopia po raz pierwszy w życiu siadł za prawdziwymi bębnami Big Grin

To "przejście" Big Grin
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=xfGXGwh0hmY
Poszalałem mrgreen
Odpowiedz
Ty tak, ale wokalistę wyjebać natentychmiast! Big Grin
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
(12-29-2011, 10:30 PM)Buger napisał(a): Ty tak, ale wokalistę wyjebać natentychmiast! Big Grin
+1
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
W ramach wyjaśnienia — to nie jest mój zespół tylko koncert MDKu, gdzie sobie troszkę dogrywałem, więc to działa troszkę inaczej Wink
Odpowiedz
Fajny mocie ten Precel agencie Neo! Big Grin
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
(12-29-2011, 10:30 PM)Buger napisał(a): Ty tak, ale wokalistę wyjebać natentychmiast! Big Grin

Jakiego wokalistę?Smile
Odpowiedz
[Obrazek: 396888_346747538684215_181235068568797_1...4631_n.jpg] moje plecy!
Odpowiedz
Na większości zdjęć wyglądam jak dziecko z porażeniem mózgowym, mam nadzieję, że kiedyś zrobią mi lepszą fote mrgreen

[Obrazek: Wuxjk.jpg]
[Obrazek: qrkCU.jpg]
[Obrazek: jqL5E.jpg]
[Obrazek: AZ6PY.jpg]
Odpowiedz
Nasze Spectory są w tym samym wieku mrgreen
Odpowiedz
W XXI. Jak mój G&L Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Widzę, że nie tylko ja chowam kostki w szczelinach między korpusem a pickupami mrgreen
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości