Liczba postów: 3066
Liczba wątków: 30
Reputacja:
5
wajzner a masz jakieś nagrania/próbki z paczek TE (szczególnie 215)? Akurat są dwie sztuki na angielskim ebayu za grosze, jest też 1248H... a mojego Marshalla nikt nie chciał kupić i nie mam kasy, i tak mi teraz smutno.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców.
blue colander stompboxes
Liczba postów: 641
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
witam
Nie mam i raczej nie będę miał, bo nie mam odpowiedniego mikrofonu, a musiałbym nagrać referencyjne próbki samego basu w linię i basu z linii z V4.
Jak uda mi się cos wykombinować to się pochwalę próbkami.
Te paczki na ebay'u mają normalne ceny. Te 1528 i 1248H to jeden zestaw z ery V4, V8 (mój wzmak) a pojedyncza 1528 jest taka jak moja i pochodzi z wcześniejszej serii V6 / V-Type. Nie wiem czym się różnią poza wykończeniem i ładnym bindingiem wokół siatki maskującej.
pozdrawiam
wajzner
witam, he he, pozdrawiam
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
jak pomyślę, że licytowałem V8 Johna Entwistle i mnie przebili w ostatniej chwili, to mi się słabo robi.
Liczba postów: 2419
Liczba wątków: 36
Reputacja:
1
miałbyś heada z kawałem historii :/
Reputacja:
1
tak były lodówki i bfc z kratą
Reputacja:
1
Ostatnio stała lodówa mk I tyle ze miała 4 nie oryginalne głośniki i uszkodzony grill, nawet się zastanawiałem ale w końcu odpuściłem, cena z tego co pamiętam 300E.