Godni polecenia kontrahenci z sieci
paka, pozytywne wielkie zaskoczenie Smile polecam
Odpowiedz
ja mogę polecić uzytkownika tego forum o nicku: Gigreporter
szybka, wzorcowa wręcz transakcja.

pozdro

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
Tom i Guitarheaven. Profesjonalnie, sprawnie, szybko, ze świetnym kontaktem i w fajnej cenie ściągnął mi Laklanda. Polecam obiema ręcyma.
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz
Kempes
goly
iron52

Godni polecenia, zdecydowanieSmile
Odpowiedz
Zdecydowanie polecam Drakena.
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
Polecam Grozę. Profesjonalista!
Odpowiedz
Polecam użytkowników
evilek
entwistle100
Odpowiedz
A ja polecam i pozdrawiam Kolegę który mnie poleca Smile
Odpowiedz
Polecam

3cina
Odpowiedz
Nie polecam Poczty Polskiej, bo się strasznie ociągała. Polecam za to Rufusa Emotka_2755
Odpowiedz
Paka po raz kolejny niech poleconym będzie. Dzięki za deal'a.
Buzz WASP , Squier JV Precision Bass '62 MIJ r.prod. '82 , Thunderfunk TFB-550, Berganitino EX112
(05-16-2011, 03:13 PM)Burning napisał(a): jeśli nie lubisz Black Sabbath to jesteś głupim chujem i spierdalaj Wink

Odpowiedz
Ja tez nie będe oryginalny: Paka, Pakunia, Pakunieńka Emotka_2755mrgreen
Odpowiedz
Polecam użytkownika Adazz. Wszystko załatwione bezproblemowo i co najważniejsze w dobrej atmosferze Smile
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
Polecam użytkownika Dex. Rzeczowo, sympatycznie, bez ściemy.
Gram rocka, grunge, covery oraz wesela Cool
Odpowiedz
Ja polecam użytkownika ketchup_lagodny, sprzedał mi swojego Fendera Jazz Bassa (Geddy Lee Signature). Dobry kontakt, doradził, zapakował przesyłkę porządnie i jeszcze paru ciekawych rzeczy się dowiedziałemWink
Fender Jazz Bass Geddy Lee Signature + Markbass Little Mark II + Noisybox 2x10SICA / SWR Goliath II
Kwintesencja

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości