a może by tak forumowe spotkanie w stolicy?
(03-16-2012, 07:46 AM)miklo napisał(a): Jak nie będę mieć dymu w chałupie, to chętnie wpadnę ze swoim agrestowym G&Lem :] Możliwe, że tradycyjnie zabiorę ze sobą z 2 dzieciaków Wink

Torbę słodyczy i pieska na kółkach... mrgreen
Odpowiedz
No. Widzę, że masz pojęcie mrgreen
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(03-16-2012, 07:56 AM)miklo napisał(a): No. Widzę, że masz pojęcie mrgreen

Się ma Emotka_2755
Odpowiedz
bębny można przetestować, nie widzę przeszkód.
jako że jest kilku chętnych, następnym etapem organizacji jest wyznaczenie daty. jakies propozycje, cos komuś pasuje, nie pasuje...

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
Jestem za Smile nie umiem grać ale mogę parę gratów przytargać... Tongue
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Jak termin mi będzie pasował to wpadnę ze swoim Fenderem, mogę tyż zaoferować 2 ferdki stratocastery, cimara SG, elektroakustyka ovationa
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3

Odpowiedz
Jak uda mi się jeździdło pożyczyć (czyli raczej niedziela niż sobota, bo w sobotę jest niepożyczalne przed wieczorem), to przywiozę wszystkie 4 basiwa... o ile Yamaha się jeszcze nie sprzeda.
Odpowiedz
Ja również z rozkoszą się pojawię, o ile będę w Wawie, bo ostatnio muszę na weekendy pokazywac się u siebie na prowincji. Ale dziś spróbuję załatwic, żebym nie musiał. Wink
Mógłbym wziąc oba basiwa, ale, że żezbasów wszyscy mają po uszy, to pewnie tylko z G&Lem się pofatyguję. Wink
Odpowiedz
A ja wziąłbym tylko torbę z pedalboardem... Jebać się z kejsami, to nie na moje lata Big Grin No i mógłbym poprzygrywać na baniaczkach. Zależy od terminu jaki uzgodnicie (i mojego nastroju) Big Grin Ale pomysł na luźne spotkanie koleżeńskie jest wporzo Emotka_2755
Odpowiedz
W sumie daleko nie mam do 100-licy, może by dało jakoś radę, ale termin by się przydał Wink
Odpowiedz
ja sie bede zabieral całkowicie z drugiej strony wawy(raszyn przez okecie, ochote, centrum) wiec moge po drodze kogos pozgarniaćWink termin to dowolny łikend poza świętami(bo te jzu neidlugo)

a zabiore ze soba moja Yamahe( z checia porownam ja z BBtką basstardaWink ) jak sie uda to epi GOTH thunderbird (Big Grin ) ktorego wlasnie udalo mi sie nabyc za 500złBig Grin moj pedalboard( w tym BDI21 od behrigneraBig Grin ) oraz moze piweja z paczunią ( chciałbym, żeby ktos bardziej doswiadoczny powiedzial mi co nieco o zabawie z tymWink )
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
A ja służę moim Laklandem 44-02, terminy, które pasują - każdy dzień po 21 i 12-16 weekendami Smile.

EDIT: Ale jak wszystkim będzie pasowało o 18 czy o 16 dnia któregoś, to oczywiście boleśnie zaniemogę w pracy Wink.
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości