Tak sobie ostatnio myślałem, ile zmieniło się od czasów początków forum (jeszcze WD, ładnych kilka lat temu) - wielokrotnie były poruszane kwestie sprzętowe, uśmiechaliśmy się do wspomnień, jak to GMR czy Yamaha TRB były niesamowitym szpanem a MusicMana miała może jedna osoba, może dwie... Ale zmieniło się też sporo w kwestii tzw. osiągnięć. Wielu z nas wzięło udział w sesjach nagraniowych - czy to jako członkowie zespołów, czy jako sidemani - i można by było tutaj to jakoś podsumować. I ewentualnie napisać, co z tego dla każdego z nas wynika
Ja sam coś tam popełniłem, coś nagrałem, coś tam się pokazało w jednym czy drugim Ępiku... A wygląda to tak:
1. Peter Pan - "Days', Mystic Production, 2007
2. Satellite - "Into The Night", Metal Mind, 2007
3. Strawberry Fields - "Rivers Gone Dry", Metal Mind, 2009
4. Satellite - "Nostalgia", Metal Mind, 2009
5. Night Rider Symphony, MDM, 2010
6. Strawberry Fields Live DVD, Metal Mind, 2012
W tym roku (mam nadzieję) ukaże się wreszcie płyta "podstawowego" (nie symfonicznego) Night Ridera. Nagrałem jeszcze płytę "Byle do brzegu" z Wyciągniętymi z Mesy, ale nie umieszczam jej w spisie, bo po pierwsze nie trafiła (i nie trafi) do oficjalnej sprzedaży sklepowej, a pod drugie jej jakość jest wstydliwa...
A co z tego wynika? Nadal pracuję w call center
Wasza kolej, pozostali "sławni i bogaci"
Ja sam coś tam popełniłem, coś nagrałem, coś tam się pokazało w jednym czy drugim Ępiku... A wygląda to tak:
1. Peter Pan - "Days', Mystic Production, 2007
2. Satellite - "Into The Night", Metal Mind, 2007
3. Strawberry Fields - "Rivers Gone Dry", Metal Mind, 2009
4. Satellite - "Nostalgia", Metal Mind, 2009
5. Night Rider Symphony, MDM, 2010
6. Strawberry Fields Live DVD, Metal Mind, 2012
W tym roku (mam nadzieję) ukaże się wreszcie płyta "podstawowego" (nie symfonicznego) Night Ridera. Nagrałem jeszcze płytę "Byle do brzegu" z Wyciągniętymi z Mesy, ale nie umieszczam jej w spisie, bo po pierwsze nie trafiła (i nie trafi) do oficjalnej sprzedaży sklepowej, a pod drugie jej jakość jest wstydliwa...
A co z tego wynika? Nadal pracuję w call center
Wasza kolej, pozostali "sławni i bogaci"