Zabezpieczenie paczki przed niepożądanym użytkownikiem
http://www.thomann.de/pl/fullers_unilock.htm

Zna ktoś polski odpowiednik? Czy sa jakies inne sposoby na zabezpieczenie paczki przed niechcianym użyszkodnikiem?
Odpowiedz
Case na klucz. Mam taki na head.
Odpowiedz
To jednak spora suma (500-600zł)

mój gitarnik wyciagal z marszala bezpiecznik.
Odpowiedz
samej paczki?... mały przełączniczek ukryty i znany Tobie, który włącza/wyłącza paczkę, lub bardziej złośliwie: zwiera/rozwiera piny Big Grin jak gościu ma lampę.... to ma duże koszty Big Grin he he he :evil
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz
(04-06-2012, 08:45 PM)JA_cek napisał(a): samej paczki?... mały przełączniczek ukryty i znany Tobie, który włącza/wyłącza paczkę, lub bardziej złośliwie: zwiera/rozwiera piny Big Grin jak gościu ma lampę.... to ma duże koszty Big Grin he he he :evil

mrgreenEmotka_2755
Odpowiedz
(04-06-2012, 08:45 PM)JA_cek napisał(a): zwiera/rozwiera piny Big Grin jak gościu ma lampę.... to ma duże koszty Big Grin he he he :evil

możesz rozszerzyć?

edit:
Szukałem przełączników na kluczyk, ale zwykle za mały amperaż mają :/
Odpowiedz
Załóż jakieś niestandardowe gniazdo.
np. powercon
GMRs - sansamp PSA 1.1 - TC G-Major - Taurus TH-Cross -TN410
Absynth
Odpowiedz
(04-06-2012, 09:08 PM)herp napisał(a):
(04-06-2012, 08:45 PM)JA_cek napisał(a): zwiera/rozwiera piny Big Grin jak gościu ma lampę.... to ma duże koszty Big Grin he he he :evil

możesz rozszerzyć?

edit:
Szukałem przełączników na kluczyk, ale zwykle za mały amperaż mają :/

Zwarcie na wyjściu wzmacniacza lampowego = śmierć trafa Big Grin one są drogie Big Grin

Powercon jest ryzykowny: ktoś może puścić 230V do paczki i co? Ja bym nie robił tego. ALe można pomyślec o 4polowym speakonie i pdpięciu głośników pod piny 2+ i 2- no i oczywiście manie takiego kabelka Big Grin - wtedy wpięcie zwykłego speakona nie wydobędzie dźwięku z paczki... do póki użyszkodnik się nie zorienci Big Grin
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz
mam jeden glosnik póki co...I gniazda jack w paczce.

PF-115HE + PF-350 - wyjscia tez jackowe.
Odpowiedz
a po co?
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz
Bo bede dzielił z kimś salę prób, a mam w takich okolicznościach złe doświadczenia.
Odpowiedz
albo zaufani na 200%, albo samodzielne użytkowanie sali, a najlepiej to drugie
w innym przypadku zawsze będzie jakiś problem
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz
Ej, a sposobem Jasia Fasoli kłódkę zamontować? Przeto paczkę masz otwieraną, a wzmak w środkuWink
Odpowiedz
(04-06-2012, 10:18 PM)domelius napisał(a): albo zaufani na 200%, albo samodzielne użytkowanie sali, a najlepiej to drugie
w innym przypadku zawsze będzie jakiś problem

Samodzielne. Albo ze sprzętem tej samej/wyższej półki. Wtedy nikomu się nie chce czepiać cudzych gratów.
Odpowiedz
(04-06-2012, 11:13 PM)billbo napisał(a): Ej, a sposobem Jasia Fasoli kłódkę zamontować? Przeto paczkę masz otwieraną, a wzmak w środkuWink

Ale nie chodzi o wzmak stary,

chodzi o paczke. Wzmak wrzuce w plecak i wezme ze sobą. Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości