Klinika GASu
Niekoniecznie Wink.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
[Obrazek: jaguar.jpg]

OMG!

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
Gruby na FB wrzucał Big Grin.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(05-02-2012, 12:59 PM)silent-scream napisał(a): [Obrazek: jaguar.jpg]

OMG!

a.

O. Paskud straszny ale w końcu muszą ruszyć z miejsca.
Odpowiedz
(05-02-2012, 01:09 PM)bratekr napisał(a): Gruby na FB wrzucał Big Grin.

Ale w ładniejszym kolorze Smile
Odpowiedz
Zdecydowanie wole tego precisiona sygnature Dusty Hilla. Szkoda tylko że nie ma w sunburscie ;- (
Odpowiedz
(05-02-2012, 09:40 AM)Dex napisał(a):
(05-02-2012, 09:14 AM)Basstard napisał(a):
(05-01-2012, 10:51 PM)Dex napisał(a): Śliczny to on ma stack TC slina

Może i śliczny, ale te główki to do dupy są.

Czemu do dupy? Lipa trochę, że wszystkim sterują układy elektroniczne. Ostatnio na allegro był taki po serwisie w Danii bo po prostu padł. Ciekawe ile kosztuje naprawa po okresie gwarancyjnym.

Chujowo to gada strasznie... Mój Jazz to Geddy, więc przecinak, każdy dźwięk na dobrym stacku (czy nawet combie) to cios w pysk, a tu... nieczytelna buła, metr mułu i zero skuteczności (paczka to było Hartke 4.5 XL, więc całkiem sympatyczna, a na pewno szybka).

(05-02-2012, 10:40 AM)macius napisał(a): Gralem niedawno probe na 410 TC i jakims starszym headzie TE. Jakos mnie to nie urzeklo, strasznie rozlany dol i odklejona gora, duzo lepiej gadalo combo taurusa.
Tylko nie wiem czy to kwestia paczki byla czy glowy :p

Głowy, wierzaj mi.
Odpowiedz
Rainbow 

OMG!

a.

Fajowy!
Odpowiedz

OMG!

a.

[Obrazek: 0143502309_frt_wlg_001.jpg]

Czerwonego z chęcia bym przygarnął Wink

[suspended]Wykonuje efekty na zamówienie. Naprawiam także. Info na PW [/suspended]

Fender Japan Precision PB70 -> Dunlop 105Q -> SFT by me -> Sansamp VT Bass -> TE GP7-> TE 1048h
Odpowiedz

OMG!

a.

Fajny. Podobałby mi się z czarnym body i płytkom Smile
Odpowiedz
dlaczego sa obrazki obwrotnie?:-) ladne.
Odpowiedz
Posłuchałem próbek ze strony Fendera i mam dwa zastrzeżenia co do tego basu - albo jest tak chujowy (bo brzmiał masakrycznie ! - zdecydowanie nie moje brzmienie), albo tak zajebiście będzie siedział w miksie (ze względu na ten swój "solowy sound" bo często tak jest Wink ).
Poza tym główka mogłaby być normalna, bo same kształty, wygląd jest naprawdę jak na Fendera ciekawy i szokujący poniekąd Wink
Odpowiedz
(05-02-2012, 11:30 PM)OMSON napisał(a): Fajny. Podobałby mi się z czarnym body i płytkom Smile

Mówisz masz!

[Obrazek: 0143502306_frt_wlg_001.jpg]
Odpowiedz
Skoro już tak cudują, mogliby też zrobić coś z główką 2+2 (i to nie tak brzydką jak w ich niegdysiejszym modelu MB)... Jakąś "alternatywną" wersję Precla na przykład... Albo przywrócić te modele, które kiedyś robili pod marką Heartfield...
Odpowiedz
czy mi sie wydaje czy to jest odwrocony mustang?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości