Klinika GASu
(05-14-2012, 01:14 PM)dr_kciuk napisał(a): od pewnego wsiąkłem w lampęSmile...
mam gas na takie coś,takie brzmienie

O jaciejaciejacie chce slina

i jeszcze nowy Bassman Pro mnie kręci:

Odpowiedz
MEAT SMOKE ma zapas mocy.300 watt z sześciu KT120.Ostatnio grzebałem w sieci i szukałem lampiaków klejonych point to point.Ten przykuł moja uwagę.Podoba mi się ,ze ma dwa kanały.Kosi.
Chciałbym go porównać z jakąś CL-ką...może niedługoSmile
Odpowiedz
duzo tych dolarow sobie zycza za MEAT SMOKE, ale faktycznie drugi kanał daje rade.
outreband.com

Odpowiedz
JA CHCIEĆ WARWICKA ALBO SANDBERGA !!!
Odpowiedz
Rainbow 
A ja chcę inną pracę, bo ta już mnie niemiłosiernie wkurwia.
Odpowiedz
Ale ten keybass jest awsome!
Odpowiedz
(05-14-2012, 05:56 PM)Brylant napisał(a): A ja chcę inną pracę, bo ta już mnie niemiłosiernie wkurwia.

+pierdyliard ;\
Odpowiedz
(05-14-2012, 06:22 PM)Viking napisał(a):
(05-14-2012, 05:56 PM)Brylant napisał(a): A ja chcę inną pracę, bo ta już mnie niemiłosiernie wkurwia.

+pierdyliard ;\

kurwa chyba brotherhood trzeba montować Wink

Odpowiedz
(05-14-2012, 07:10 PM)DEFENCE napisał(a):
(05-14-2012, 06:22 PM)Viking napisał(a):

+pierdyliard ;\

kurwa chyba brotherhood trzeba montować Wink

Tobie to sie nie dziwie - tez bym ten kurnik rozjebał w pizdu!

outreband.com

Odpowiedz
(05-14-2012, 02:53 PM)elteha napisał(a): duzo tych dolarow sobie zycza za MEAT SMOKE, ale faktycznie drugi kanał daje rade.

płacisz za "smoke" i "point to point"Smile
Odpowiedz
(05-14-2012, 06:20 PM)3cina napisał(a): Ale ten keybass jest awsome!

moim skromnym, wypas pomysł, można sie nieźle pobawićBig Grin
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
(05-14-2012, 01:50 PM)dr_kciuk napisał(a): MEAT SMOKE ma zapas mocy.300 watt z sześciu KT120.Ostatnio grzebałem w sieci i szukałem lampiaków klejonych point to point.Ten przykuł moja uwagę.Podoba mi się ,ze ma dwa kanały.Kosi.

Obczaj Matampa GT200. Obowiązkowa jazda jezeli chodzi o takie brzmienia (ale nie tylko).
-
Odpowiedz
GAS na bassballs'a sovtek lub ehx i bbe sonic stomp.
Odpowiedz
(05-14-2012, 09:14 PM)depravedsouls napisał(a): GAS na bassballs'a sovtek lub ehx i bbe sonic stomp.

Ja mam polskiego i jest zajebisty Smile Łyknąłem niedawno... Mam pedał głośności przed nim i działa wspólnie to wszystko, jak kaczka Smile
Odpowiedz
(05-14-2012, 09:08 PM)gsb napisał(a):
(05-14-2012, 01:50 PM)dr_kciuk napisał(a): MEAT SMOKE ma zapas mocy.300 watt z sześciu KT120.Ostatnio grzebałem w sieci i szukałem lampiaków klejonych point to point.Ten przykuł moja uwagę.Podoba mi się ,ze ma dwa kanały.Kosi.

Obczaj Matampa GT200. Obowiązkowa jazda jezeli chodzi o takie brzmienia (ale nie tylko).

zdaje się, że kolega dr_kciuk już obczaił "jazdę obowiązkową" Wink
http://basscity.eu/thread-1092-post-1974...#pid197454
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości