Wywiad z Wojtkiem Pilichowskim
Świetny wywiad, jak ktoś ma rozsądne IQ to zadaje konkretne pytania nawet bez wcześniejszego przygotowania. Za to większość dziennikarzy.............
Odpowiedz
Dobry wywiad! Szybko, bez pitolenia, z jajem, ale merytorycznie Big Grin Dawaj więcej. Koniecznie!
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Ładnie Smile
Odpowiedz
No dobra... ja też uważam, że to dobry wywiad Wink

Nie było pytań:
- skąd się wzięła wasza nazwa [kupiliśmy na allegro...]
- jak powstają wasze utwory [czasem wolno, czasem szybko...]
- gdzie gracie najbliższy koncert [niby jest na stronie, fejsbuku, last.fm, myspace... ale kto by tam zaglądał Wink]
co świadczy o profesjonaliźmie pytającego.

Ej.. Zakwas.. a Ty zapamiętałeś całą rozmowę? Wywiad był autoryzowany? Chcesz przeprowadzić wywiad ze mną? Tongue
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Wywiad nagrywałem na komórkę i spisywałem, uprzedziłem też przed nim gdzie go opublikuję. Wink
Odpowiedz
Niedługo pewnie będą zgłaszać się Bejs Megeziny z ofertami pracy dla pana Zakwaśnego Tongue
Odpowiedz
Jutro pewnie spotkam na piątkowym browarze naczelnego Perkusisty.
Nawet słówkiem nie pisnę, że znam kogoś kto robi fajne wywiady... po co? Jeszcze mu się uda Wink
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Mam kontakt do Tomka Wróblewskiego w telefonie. Ssij! Wink
Odpowiedz
a kto to jest tomek wróblewski?
techniczny z waszego domu kultury? Wink

a ja mam kontakt do pani Kazimiery, która myje kolumnę zygmunta. o! sraj się mrgreen

Odpowiedz
Wpisz sobie w google jego nazwisko i dopisz "estrada i studio". Wink
Odpowiedz
ja Cie...
Ty to masz znajomości. Szacun Smile

Odpowiedz
Wink Emotka_2755
Odpowiedz
No to przyznaj się, że to wywiad do EiS Big Grin
Odpowiedz
Póki co - nie grozi. Wink
Odpowiedz
Przepraszam za podbijanie tematu, ale zniszczyła mnie ta fota z koncertu:

[Obrazek: 554685_343337232403112_162838917119612_8...3875_n.jpg]

mrgreen
Odpowiedz

Skocz do: