Moarrr Drive B-HOOD
sledziu: bez dopałek zdecydowanie najciekawiej
do fuzza sobie spraw drugi piec (np. taniego, starego TE - lubi fuzzy) i miksuj Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Selmer na allegro poleciał, do gity piec jest idealny, ale na basie to jak dla mnie jest zbyt chamski ten przester (chociaż z EB3 siedzi świetnie). Zamiast tego kręci mnie w nosie JCM800 do miksu z MG Wink
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
zbyt chamski przester?!
jak przester może być zbyt chamski?! mrgreen
tutaj jest pięknie - suchawo, ale zadziornie, zaznaczony atak
zebrany dwoma mikami z lekkim pogłosem by ślicznie siedział w miksie na moje ucho
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(06-12-2012, 09:14 AM)Burning napisał(a): zbyt chamski przester?!
jak przester może być zbyt chamski?! mrgreen
tutaj jest pięknie - suchawo, ale zadziornie, zaznaczony atak
zebrany dwoma mikami z lekkim pogłosem by ślicznie siedział w miksie na moje ucho

Jest tak jak napisałeś, dlatego w ogóle mnie zainteresował Big Grin Widać Śledziu nie lubi jak jest dobry atak Wink
Odpowiedz
BURNING i OMSON moze naprawde byc przester byt chamski do basu,i to obojetnie jak go ustawimy,kurde gralem na kilku brudtu sound i albo przewaza jednolita sciana lub pierdziawka.
Odpowiedz
(06-12-2012, 09:51 PM)depravedsouls napisał(a): BURNING i OMSON moze naprawde byc przester byt chamski do basu,i to obojetnie jak go ustawimy,kurde gralem na kilku brudtu sound i albo przewaza jednolita sciana lub pierdziawka.

Tak, tak - uhm... Panu, panu - daj na colu! mrgreen
Odpowiedz
[Obrazek: 169hydy.jpg]

[Obrazek: wjcl7b.jpg]

Poproszę numerek: Blackstar HT-Dual
Odpowiedz
(06-13-2012, 06:50 AM)OMSON napisał(a):
(06-12-2012, 09:51 PM)depravedsouls napisał(a): BURNING i OMSON moze naprawde byc przester byt chamski do basu,i to obojetnie jak go ustawimy,kurde gralem na kilku brudtu sound i albo przewaza jednolita sciana lub pierdziawka.

Tak, tak - uhm... Panu, panu - daj na colu! mrgreen

mrgreen
Dywana za dwa złota!
Odpowiedz
herp, weź sobie homodeske załatw, nawet tak prowizoryczną jak ja ;]

Odpowiedz
Jeszcze 2 efekty dojdą, nowy zas. od Cioksa i wtedy kupie deche u maczosa taką jak groza i Gruby posiadają..
Brykant, ja chce numba!
Odpowiedz
Ja poproszę o zaktualizowanie mojego konta o kopię Brassmastera. chytry
Odpowiedz
(07-06-2012, 09:34 PM)zakwas napisał(a): Ja poproszę o zaktualizowanie mojego konta o kopię Brassmastera. chytry

Lepiej mojego :F
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Rainbow 
Zapomniałem, że to ja założyłem ten temat mrpink Komuś jeszcze coś?
Odpowiedz
witam

@Brylant:
Dawno temu, w odległej galaktyce napisałem:
(09-07-2011, 05:50 AM)wajzner napisał(a): witam

Może się załapię na numer MJa (23)?

Trace Elliot V4 (kanał clean/kanał drive) + MXR M80 Bass D.I.+
może być? he he
(...)

A to było 07-09-2011 07:50, he he
Ciebie raczej bym nie wysłał po wódkę, jakby brakło, he he

pozdrawiam
wajzner
witam, he he, pozdrawiam
Odpowiedz
To i mnie: Sansamp GT2, Fender Sub Lime, Xotic Bass BB preamp i MXR M80 - dopisać, please. Reszty'm wyzbyty;]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości