A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
Ta fota daje możliwości tym co mają wyobraźnie..... Smile
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
[Obrazek: 6tfskw.jpg]

kurczę, chcę kątowego jacka do FreePorta...
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
(07-20-2012, 02:04 PM)Stanislav. napisał(a): http://i47.tinypic.com/6tfskw.jpg

kurczę, chcę kątowego jacka do FreePorta...

A co, proste są zbyt mainstreamowe? mrgreenmrgreen
Odpowiedz
mrgreen mrgreen
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
Gitarzysta ma 12 lat?
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
(07-20-2012, 04:34 PM)Tommi napisał(a): Gitarzysta ma 12 lat?

tak, z tym że to gitarzystka Big Grin
Odpowiedz
(07-20-2012, 05:40 PM)pytel napisał(a):

tak, z tym że to gitarzystka Big Grin

i córka Stanislava mrgreen
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz

coś koło tego i mógłbyś mu co najwyżej struny wymieniać mrgreen

Buger, córki się na szczęście się nie dorobiłem i na razie nie zamierzam Emotka_2755
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Jeśli się uczy dobrze to ok, nic do niego nie mam. Znam kilku takich, co szkołę olali grając dziennie po kilka godzin. Teraz nie mają ani roboty, ani spełnienia muzycznegoWink
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
uczy się dobrze, dzieckiem nie jest - klasa maturalna Smile
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
A odkurza w domu? Jak tak, to można już powiedzieć że jest dorosły... mrgreen
Odpowiedz
(07-21-2012, 12:06 PM)Maciejeq napisał(a): A odkurza w domu? Jak tak, to można już powiedzieć że jest dorosły... mrgreen

mrgreenmrgreenmrgreen
I dorywczo roznosi ulotki po 6zł/h Tongue
Odpowiedz
6zł/h?! Gdzie to tak dajom?!
Na bogatości hawajska dla wszystkich!
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
(07-22-2012, 09:13 PM)wtf napisał(a): 6zł/h?! Gdzie to tak dajom?!
Na bogatości hawajska dla wszystkich!

Ostatnio kumpel chciał wynająć dwóch żuli spod sklepu do roboty. Coś tam na budowie - przynieś, podaj, pozamiataj. Jednak, jak się okazało, nie stać go było na tak wykwalifikowaną siłę roboczą - panowie powiedzieli, ze za mniej niż 20 pln na godz nie będą robić! To dopiero wysoka samoocena... mrgreen
Rickenbacker B-HOOD

Rickenbacker 4003 2011, Vox Standard Bass 1982 -> Ampeg V4B AV -> Soundman BS-215

Odpowiedz
Chłopaki się cenią, bo w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z ich wykształceniem Wink
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości