Klinika GASu
pomieszanie z poplątaniem, ale przynajmniej ma prosty mostek Big GrinBig GrinBig Grin Emotka_2755
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
[Obrazek: image.axd?picture=2010%2f6%2fBass6SunBurst-Large.jpg]

W końcu go poskładam Wink
Odpowiedz
(08-17-2012, 01:38 PM)handy napisał(a): [Obrazek: image.axd?picture=2010%2f6%2fBass6SunBurst-Large.jpg]

handy ktos Cie w konia zrobil. To nie jest 6 strunowa basówka tylko zwykla gitara z cienkimi sznurkamiWink

KUPIĘ/PRZYJMĘ strunociąg do Hollow body

www.after.art.pl
www.quidam.pl .
www.czaqu.pl
Odpowiedz

No tak, nie tylko ja nie wiedziałem, na szczęście Emotka_2755
Odpowiedz
Mimo niewygodnego (dla mnie) gryfu, załączył mi się KOSMICZNY gas na jazza, ślina mi cieknie po brodzie, a to brzmienie dalej dzwoni mi w uszach.

Niech ktoś kupi moją Kanię Big Grin

PS. Mroku nienawidzę Cię Big Grin
Odpowiedz
Bjarni: czemu wyścigowy gryf jazza jest Twoim zdaniem niewygodny?
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Bo wolę szerokie, o raczej płaskich przekrojach, takie łopaty. Jak w GMR-ach, SR-kach itp.
Odpowiedz
(08-13-2012, 12:12 PM)dr_kciuk napisał(a): I zajebiście dogaduje się z Mathiasem...Tak jakby Dave z Matem na piwo chodziliSmileSmile
Jak wróce z wakacji to nagram próbki matamp+dha.

GT200?
Odpowiedz
(08-17-2012, 01:38 PM)handy napisał(a): [Obrazek: image.axd?picture=2010%2f6%2fBass6SunBurst-Large.jpg]

ile Cie to wyniosło?
Odpowiedz
Jeszcze nie zamówiłem, ale pi razy oko gryf + body to 700$ z przesyłką do PL
Odpowiedz
a hardware i przystawki? Nie będzie problemu ze znalezieniem?
Fender Japan wypuścił reissue nie wiem czy taniej by nie wyszło.
Odpowiedz
GT200...
Odpowiedz
mam nadzieję, że już niedługo będzie na forum hamerykański brat Smile
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Green?
Odpowiedz
Gas na kershaw skyline jako maly EDC.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości